soru cevaplayan Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Ocak 2023 #1 TL legacy indirmeye çalışırken sitesine girdiğimde malware trojan buldu.
knyd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 2.147 Çözümler 4 Yer Soul Society 30 Ocak 2023 #2 soru cevaplayan dedi: TL legacy indirmeye çalışırken sitesine girdiğimde malware trojan buldu. Genişletmek için tıkla... Fake siteleri de var orijinal TL legacy güvenilir ama sanırsam.
soru cevaplayan dedi: TL legacy indirmeye çalışırken sitesine girdiğimde malware trojan buldu. Genişletmek için tıkla... Fake siteleri de var orijinal TL legacy güvenilir ama sanırsam.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 30 Ocak 2023 #3 Orijinal sitesinden indirdiğiniz sürece sorun oluşturmaz.
Galanderia Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 1.039 Çözümler 10 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #4 Ben indirmiştim, oyun normal bir Minecraft'ta göre daha çok kasıyordu. Rus sitesinden giriş yapmamızı falan istiyordu. Malware ile bir tarama yaptım fakat bir sonuç bulamadı. Anlamadım bende. Ama bence kullanmayın.
Ben indirmiştim, oyun normal bir Minecraft'ta göre daha çok kasıyordu. Rus sitesinden giriş yapmamızı falan istiyordu. Malware ile bir tarama yaptım fakat bir sonuç bulamadı. Anlamadım bende. Ama bence kullanmayın.