TL Legacy virüslü mü?

Babapiro24

Decapat
Daha fazla  
Ben bir videoda birisi TL Legacy'nin setup dosyasını VirusTotal'da aratıryor, virüs var gösteriyor ama tam emin değilim. Bu yüzden sizin fikirlerinizi almak istedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu da videyu çeken kişinin videosunun linki.

Dosya Ekleri

• resim_2023-02-04_005639629.png
    95,3 KB · Görüntüleme: 665
Son düzenleyen: Moderatör:
Ahh ahh bıktım şöyle videolardandanda konulardanda, false possitive kavramını ne zaman öğrenecek acaba millet (sizin için değil videoyu çeken kişi için diyorum) zottirik zottirik antivirüsler virüs algılıyor diye false possitive değil virüs oluyormuş toplum mühendisliği yapıyorlar, manipüle ediyorlar.

False positive ve virüs totalda bilinmedik antivirüslere bakmayın kaspersy,bitdefender,eset,malwarebytes gibi bilindik iyi antivirüs programlarına bakın.

ESET bir şey demiyor, Kaspersky bir şey demiyor, Norton bir şey demiyor ama Trapmine adlı hiç duyulmamış bir anti virüs tespit etti diye virüs çıkıyor. Tüm TL videoları sadece popülerlik için yapılıyor şu an.

TL legacy açık kaynak kodlu zaten virüs olsaydı bilirdik.

Lütfen konu açmadan önce diğer konulara bakmayı deneyin çünkü yığınla MC Launcherlerin virüslü olup olmadığı ile ilgili konu var. Ve cidden çok sıktı.

Buyurun daha yeni açılmış konu üstüne 5 sayfa cevap verilmiş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…