Ben bir videoda birisi TL Legacy'nin setup dosyasını VirusTotal'da aratıryor, virüs var gösteriyor ama tam emin değilim. Bu yüzden sizin fikirlerinizi almak istedim.
Ahh ahh bıktım şöyle videolardandanda konulardanda, false possitive kavramını ne zaman öğrenecek acaba millet (sizin için değil videoyu çeken kişi için diyorum) zottirik zottirik antivirüsler virüs algılıyor diye false possitive değil virüs oluyormuş toplum mühendisliği yapıyorlar, manipüle ediyorlar.
Video sahibi Tl*uncher'dan taze rüşvet almış sanırım. Virüslüyse ikisi de virüslüdür, değilse ikisi de değildir. AV'ler ikisini de pas geçiyor, Virustotal ise uyarı yakıyor.
False positive ve virüs totalda bilinmedik antivirüslere bakmayın kaspersy,bitdefender,eset,malwarebytes gibi bilindik iyi antivirüs programlarına bakın.
ESET bir şey demiyor, Kaspersky bir şey demiyor, Norton bir şey demiyor ama Trapmine adlı hiç duyulmamış bir anti virüs tespit etti diye virüs çıkıyor. Tüm TL videoları sadece popülerlik için yapılıyor şu an.
ESET bir şey demiyor, Kaspersky bir şey demiyor, Norton bir şey demiyor ama trapmine adlı hiç duyulmamış bir anti virüs tespit etti diye virüs çıkıyor. Tüm TL videoları sadece popülerlik için yapılıyor şu an.
Selam, TLauncher'a virüs dedikten sonra TL Legacy'e, virüssüz dediler ama ne hikmetse bunda da virüs çıktı. Buna bir bakar mısınız? VirusTotal VirusTotal (2. link açılmazsa altta fotoğrafı var)
www.technopat.net
Buyurun daha yeni açılmış konu üstüne 5 sayfa cevap verilmiş.