A arabadagazlısüren Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #1 İnternette görüyorum çoğu kişi virüslü diyor ama açık kaynak kodlu ya da 3. parti yazılım olduğundan olabilir mi?
İnternette görüyorum çoğu kişi virüslü diyor ama açık kaynak kodlu ya da 3. parti yazılım olduğundan olabilir mi?
Abu Thabit Koghony Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.104 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #2 Hocam virüslü diyen var demeyen var, fakat Java sürümünü kendi kaynak kodundan alıyormuş galiba. Yani her an veri çalınması yapılabilir dikkat edin.
Hocam virüslü diyen var demeyen var, fakat Java sürümünü kendi kaynak kodundan alıyormuş galiba. Yani her an veri çalınması yapılabilir dikkat edin.
rebatr Hectopat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 1.598 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #3 Verilerinizi alıp reklam firmalarına falan satıyorlar, ama zaten bunu Facebook gibi markalar zaten yapıyor.
Verilerinizi alıp reklam firmalarına falan satıyorlar, ama zaten bunu Facebook gibi markalar zaten yapıyor.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.557 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 3 Ağustos 2023 #4 rebatr dedi: Verilerinizi alıp reklam firmalarına falan satıyorlar, ama zaten bunu Facebook gibi markalar zaten yapıyor. Genişletmek için tıkla... Kanıt?
rebatr dedi: Verilerinizi alıp reklam firmalarına falan satıyorlar, ama zaten bunu Facebook gibi markalar zaten yapıyor. Genişletmek için tıkla... Kanıt?
Hockenheim Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3.063 Çözümler 10 3 Ağustos 2023 #5 arabadagazlısüren dedi: İnternette görüyorum çoğu kişi virüslü diyor ama açık kaynak kodlu ya da 3. parti yazılım olduğundan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Buraya virustotal'e koayarak atabilirsiniz bakalım.
arabadagazlısüren dedi: İnternette görüyorum çoğu kişi virüslü diyor ama açık kaynak kodlu ya da 3. parti yazılım olduğundan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Buraya virustotal'e koayarak atabilirsiniz bakalım.
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 3 Ağustos 2023 #6 rebatr dedi: Verilerinizi alıp reklam firmalarına falan satıyorlar, ama zaten bunu Facebook gibi markalar zaten yapıyor. Genişletmek için tıkla... Open Source bir yazilim boyle birsey yapmaz. Zaten bu tl olaylari patladiktan sonra birkac akil hastasi mutlaka incelemistir TL Legacy'nin kaynak kodunu.
rebatr dedi: Verilerinizi alıp reklam firmalarına falan satıyorlar, ama zaten bunu Facebook gibi markalar zaten yapıyor. Genişletmek için tıkla... Open Source bir yazilim boyle birsey yapmaz. Zaten bu tl olaylari patladiktan sonra birkac akil hastasi mutlaka incelemistir TL Legacy'nin kaynak kodunu.
Abu Thabit Koghony Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.104 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #7 Linux Kaymak dedi: Kanıt? Genişletmek için tıkla... Hocam eğer Facebook için kanıt istiyorsanız zaten mark zuckerberg insanların kimlik bilgilerinin ve diğer verilerin firmalara satılmasıyla yargılandı.
Linux Kaymak dedi: Kanıt? Genişletmek için tıkla... Hocam eğer Facebook için kanıt istiyorsanız zaten mark zuckerberg insanların kimlik bilgilerinin ve diğer verilerin firmalara satılmasıyla yargılandı.
mutlu pide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 4.625 Makaleler 3 Çözümler 29 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #8 Linux Kaymak dedi: Kanıt? Genişletmek için tıkla... Facebook www.facebook.com
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.557 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 3 Ağustos 2023 #9 Abu Thabit Koghony dedi: Hocam eğer Facebook için kanıt istiyorsanız zaten mark zuckerberg insanların kimlik bilgilerinin ve diğer verilerin firmalara satılmasıyla yargılandı. Genişletmek için tıkla... Hayır Launcher'i diyorum.
Abu Thabit Koghony dedi: Hocam eğer Facebook için kanıt istiyorsanız zaten mark zuckerberg insanların kimlik bilgilerinin ve diğer verilerin firmalara satılmasıyla yargılandı. Genişletmek için tıkla... Hayır Launcher'i diyorum.
EfeOzcann Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.578 Çözümler 7 Yer Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ağustos 2023 #10 arabadagazlısüren dedi: İnternette görüyorum çoğu kişi virüslü diyor ama açık kaynak kodlu ya da 3. parti yazılım olduğundan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Eger endiseleniyorsan orijinal olani alabilirsin zor bir şey degil.
arabadagazlısüren dedi: İnternette görüyorum çoğu kişi virüslü diyor ama açık kaynak kodlu ya da 3. parti yazılım olduğundan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Eger endiseleniyorsan orijinal olani alabilirsin zor bir şey degil.