EfeOzcann Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.578 Çözümler 7 Yer Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Eylül 2024 #21 Herobrine07 dedi: Cahil insanlarla konuşmakta acı veriyor o yüzden bu konuşmayı burada bitiriyorum. Genişletmek için tıkla... Sen cahilsin.
Herobrine07 dedi: Cahil insanlarla konuşmakta acı veriyor o yüzden bu konuşmayı burada bitiriyorum. Genişletmek için tıkla... Sen cahilsin.
cobanutku Femtopat Katılım 18 Eylül 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2024 #22 arabadagazlısüren dedi: İnternette görüyorum çoğu kişi virüslü diyor ama açık kaynak kodlu ya da 3. parti yazılım olduğundan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yok değil türlü türlü programlarla taratmiştım 1 kere merakımdan bir şey çıkmadı.
arabadagazlısüren dedi: İnternette görüyorum çoğu kişi virüslü diyor ama açık kaynak kodlu ya da 3. parti yazılım olduğundan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yok değil türlü türlü programlarla taratmiştım 1 kere merakımdan bir şey çıkmadı.
pablo31 Picopat Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU Nvidia GeForce RTX 2050 CPU AMD Ryzen™ 7 7435HS ASUS TUF GAMİNG A15 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Mayıs 2025 #23 Oyunu indirdikten sonra Revo unnistallerden silemedim silinmiyor hata veriyor ve oyunun dosyaların içinde t1auncher dosyası var anlamıyorum bu yoruma cevap vererek söylüebilirisziniz.
Oyunu indirdikten sonra Revo unnistallerden silemedim silinmiyor hata veriyor ve oyunun dosyaların içinde t1auncher dosyası var anlamıyorum bu yoruma cevap vererek söylüebilirisziniz.