TL-WN8200ND Windows 10 Uyumlu Hale Getirme

Revolver

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu wireless adaptörü satın aldım. İlk taktığımda gayet güzel şekilde çalıştı hatta sürücülerni bile kurmadan ama ertesi gün hangi ağa bağlanmak istesem "bu ağa bağlanılamıyor" hatası aldım, başka bilgisayarlarda da denedim fakat devam ettii sorun. Çok araştırdım fakat bir sonuca varamayınca çağrı destek merkezini aradım. Windows 10 ile uyumlu değilmiş, şimdiki aklım olsa Asus'un Wireless adaptörünü alırdım uyumlu da hem. Benim şimdi bunu Windows 10'da kullanma şansım yok mu? Bunun için dual boot ile Windows 8.1.3 bile kurdum ama ben Windows 10 da kullanmak istiyorum. Hem ilk taktığımda nasıl çalıştı bu cihaz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
TP-LINK Windows 10 için sürücü çıkarana kadar sitesinden Windows 8 için en son sürücüsü ile çalıştırmayı dene. Bende bir TP-LINK ürünü kullanıyorum ağları masa üstünden göremiyorum şimdilik sadece Ayarlar / Ağ ve İnternet / Wi-Fi altında gözüküyor, fakat sıkıntısız çalışıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Denedim, o kadar çok şey denedim ki. Windows 8.1'de bile halen aynı hatayı alıyorum. Az kaldı Windows 7 kurup deniycem artık ama boşuna olacak büyük ihtimalle bu bir sürücü sorunu değil gibi, ürün iadesini istemekten başka seçeneğim yok sanırım :(

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı