Çözüldü TL-WN822N V2 için Windows 10 sürücüsü var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

VolkanTürk

Hectopat
Format attıktan sonra tekrar driverını bulamadım. Kendi sitesinde ve diğer sitelerde bulabildiğim driver Windows 8 sürümü için geçerli. Windows 8 için olan driverı sitelerinden indirip Windows 10'a dönüştürmenin bir yolu var mı?

Çözüm
USB\VID_0CF3&PID_7015&REV_0202
USB\VID_0CF3&PID_7015
Aşağıdaki sürücü çalışacaktır diye umuyorum. Windows XP ve sonrasını destekliyor. Yalnız kurulumu aygıt yöneticisinden yapman gerekiyor. Onu da aşağıda anlattım.

1- İndirdiğin ZIP dosyasının içerisindekileri bir klasöre çıkart.

2- Aygıt yöneticisine girip kimliğini gönderdiğin aygıta sağ tıkla ve aşağıdaki yolu izle.
"Sürücüyü güncelleştir > Bilgisayarımdaki sürücülere göz at > Gözat..."

3- Açılan klasör seçme ekranından en başta dosyaları çıkarttığın klasörü seçip "Tamam > Sonraki" de.

4- Kurulum başlayacaktır. Kurulum bittikten sonra bilgisayarını yeniden başlat.

Kurulum sonrasında sürüm 2.0.0.73, tarih de 03/08/2026 olarak gözükecektir. Neden 2026 olduğu hakkında bir fikrim yok, girdileri o şekilde ayarlamışlar. Sen sürücü çalışıyorsa sıkıntı etme onu.
Sürücü dosyası editlenebilir ama hata verebilir. Sitedeki Win8 sürücüsünü kurmaya çalış sen, belki çalışır. Çalışmazsa da cihazın donanım kimliğini gönder, bakarız sürücüsüne.

Donanım kimliği nasıl gönderilir?
Aygıta sağ tıklayıp "Özellikler > Ayrıntılar" kısmına gel. Seçeneklerden "Donanım kimlikleri"ni seç ve listelenen tüm kimlikleri mouse ile kopyalayarak buraya gönder.

Hocam deneyin bence bir, olacağını düşünüyorum.
Ürün bulunamadı diyor.
Sürücü dosyası editlenebilir ama hata verebilir. Sitedeki Win8 sürücüsünü kurmaya çalış sen, belki çalışır. Çalışmazsa da cihazın donanım kimliğini gönder, bakarız sürücüsüne.

Donanım kimliği nasıl gönderilir?
Aygıta sağ tıklayıp "Özellikler > Ayrıntılar" kısmına gel. Seçeneklerden "Donanım kimlikleri"ni seç ve listelenen tüm kimlikleri mouse ile kopyalayarak buraya gönder.
W8 de çalışmıyor.
USB\VID_0CF3&PID_7015

USB\VID_0CF3&PID_7015
Aşağıdaki sürücü çalışacaktır diye umuyorum. Windows XP ve sonrasını destekliyor. Yalnız kurulumu aygıt yöneticisinden yapman gerekiyor. Onu da aşağıda anlattım.

2- Aygıt yöneticisine girip kimliğini gönderdiğin aygıta sağ tıkla ve aşağıdaki yolu izle.

3- Açılan klasör seçme ekranından en başta dosyaları çıkarttığın klasörü seçip "Tamam > Sonraki" de.

Kurulum sonrasında sürüm 2.0.0.73, tarih de 03/08/2026 olarak gözükecektir. Neden 2026 olduğu hakkında bir fikrim yok, girdileri o şekilde ayarlamışlar. Sen sürücü çalışıyorsa sıkıntı etme onu.

Çözüm

Tamamdır sürücü yüklendi, çok teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı