Steam TL yatırılabiliyor mu?

Efe507

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, CS2'de skin alacağım ucuz. Steam bakiyesine TL yatırıp dolar olarak görüntülenebiliyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam en temizi Papara ne makas alır ne kuru yüksekten alır Steam ne derse kura tamam diyor.
Kuru steam belirlemez. Kuru belirleyen bankadır. Makas almayan banka yoktur, paparada tıpkı diğer tüm bankalar gibi makas alıyor. Az bir makas farkı da değil.

Ben Steam'e para atacağım zaman ByNoGame'den birsey alıyorum. Sonra Steam topluluk pazarından satıyorum. Ama steam pay kesiyor.
Mesela 200 TL'lık ByNoGame'dan skin alıyorum. Steam'de 300 TL oluyor mesela. 300 TL'ye koyuyorum. 50 TL Steam payı. 250 TL geliyor. 50 TL de kar ediyorum.

Papara neredeyse 0.50 dolar makas payı alıyor. Şu anda neredeyse hiç makas payı almayan banka yok.

Diğer bankalara göre 50 cent (yani 50 kuruş da diyebiliriz centi bilmeyenler için )bir hiç 380 dolarlık bir kripto işlemi için 22 dolar kesinti isteyen bankalar gördü bu gözler.

Hocam ne tür şeyler alıyorsunuz CS2 skini mi yoksa farklı oyunların eşyaları mı farklı oyunların eşyalarını alıyorsanız hangi oyunlar acaba?

Hocam ne tür şeyler alıyorsunuz CS2 skini mi yoksa farklı oyunların eşyaları mı farklı oyunların eşyalarını alıyorsanız hangi oyunlar acaba?

Fiyata göre degisiyor. CS2 skin. TF2 key falan alıyorum. Ara sıra sağlam indirimli skinler geliyor. Hesap yapıyorum. Gecenlerde 150 TL yatırmak yerine skin aldım. 50 TL kar ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…