Abonelik var ise abonelikleri alır. Eğer yok ise Telsiz kullanım ücreti çeker. Yani tl yüklediğinizde sabit kalmaz, her ay telsiz kullanım ücreti çeker.Ben vodofonda TL yüklediğimde o TL 6 ay boyunca içinde kalıyor mu?
6 ay neden?Her telsiz kullanım ücretini aldıktan sonra 6 ay boyunca kullanabilirim değil mi?
Yani içinde ne kadar varsa o kadar kullanabilirsin.Her telsiz kullanım ücretini aldıktan sonra 6 ay boyunca kullanabilirim değil mi?
Kaç TL yatırdığınıza bağlı. 2.38TL kesiyor her ay. 15TL gibi bir miktar oluyor.Her telsiz kullanım ücretini aldıktan sonra 6 ay boyunca kullanabilirim değil mi?
Bana kalırsa hemen yüklemeyin, acelesi yok zaten madem konuşmuyor etmiyorsunuz, birkaç ay sonra yüklersiniz, telsiz kullanım ücreti birikmişse onları da tl yüklediğinde çeker.Eve Wi-Fi aldık artık mobil veriye gerek yok bende az konuşuyorum zaten böyle bakiye yükleyip 6 ay boyunca kullanmak istiyorum nasıl yapabilirim?
Hayır, her ay alır.Telsiz kullanım ücretin bir süresi var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.