TLaucnher'a saldırı mı var?

selimtti

Decipat
Yer
Beyazsaray
Belki saçma gelebilir fakat son zamanlarda ardı ardına açılan "X virüslü mü?/virüs mü var?" şeklindeki konular insanın içine ukte düşürmek için mi yapılıyor? Ardı ardına açılan GIBIRNET olayları gibi onların amacı reklamdı, bunun da amacı saldırı olabilir mi? Şahsen şüphe oluştu bende.

Yok gerçekten virüslü.
Hep oynadığım Launcher dı... O da virüslü oldu. Her yer tehlikeli oldu artık.

Yok gerçekten virüslü.
Karspersky ve malwarebytes ile tarattığım zaman herhangi bir virüs veya başka zararlı bir yazılım bulmuyor. Emin misiniz?

Daha neler ateş olmayan yerden duman çıkacağını zannetmem. Oldu olacak TL*uncher sahibi de çıkıp "Dış güçlerin oyununu bozacağız, ezanlarımızı susturamayacaksınız!" desin.
Bir kaç kişinin iftirası yüzünden kimsenin günahını almaya değmeyeceği için konu açmak istedim.

Kaspersky ve Malwarebytes ile tarattığım zaman herhangi bir virüs veya başka zararlı bir yazılım bulmuyor. Emin misiniz?

Bende internetten gezerken gördüm Java'yı kendi sitesinden farklı şekilde indirip normal gibi gösteriyormuş.

Bende internetten gezerken gördüm Java'yı kendi sitesinden farklı şekilde indirip normal gibi gösteriyormuş.
Nasıl aga benim anti virüs bir sorun yok diyor.
İlkinde sildim sonrasında kaldi yanıt kusura bakma anlamışsındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…