V VoiX2w Zeptopat Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #1 1.21.6 sürümünde oynuyorum. OptiFine indirdim shaderpacks dosyasına attım shaderi. Oyun içi shader kısmında gozüküyor fakat ustune bastığımda hiçbir şey olmuyor. Yandaki tuşlara da basılmıyor
1.21.6 sürümünde oynuyorum. OptiFine indirdim shaderpacks dosyasına attım shaderi. Oyun içi shader kısmında gozüküyor fakat ustune bastığımda hiçbir şey olmuyor. Yandaki tuşlara da basılmıyor
Finch0900 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 2.890 Çözümler 36 5 Temmuz 2025 #2 "shaderpacks" klasörünün içini ekran görüntüsü atabilir misin? Shader'ı direkt indiği şekliyle atman lazım diye biliyorum. Artı 0 Eksi
"shaderpacks" klasörünün içini ekran görüntüsü atabilir misin? Shader'ı direkt indiği şekliyle atman lazım diye biliyorum.
KS KS V VoiX2w Zeptopat Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #3 denedim ben olmadı bende sonra ayıklayarak fln da denedim hattta yinede bir şey değişmedi Artı 0 Eksi