TLauncher Güvenilir Değildir

Şahsen firmalar şurayla bilgi paylaşalım mı dediğinde kendim izin veriyorum ben artık umurumda değil en fazla ne bilgisi alacaklar benden. Devlet adamı falan değilim sonuçta.
Ki Minecraft Game Pass'e gelmiş olmasına rağmen bence ortada T.Launcher kullanmalık bir durum kalmadı zaten aylık 30TL hem LoL de tüm karakterleri veriyor hem XP bonusu veriyor hem arkadaşlarla golf, Gang Beasts gibi oyunlar oynuyoruz üstüne bir de Minecraft daha ne olsun yani. Evet durduk yere Game Pass reklamı yaptım gibi oldu ama güzel sistem şimdi.

Game Pass zaten güzel ama 200TL verilmez ayrıca arkadaşın bu kadar emin konuşmasına şaşırdım ben.

Katılıyorum hocam. İlk çıktığı zaman sarıyordu ama şu 2 gündür açılanların hepsi olayı gündemde tutmak için.

Tam da bunu söylemek için gelmiştim.
Şeyini çıkarmayın. Virüs ise virüs, bu konu niye birden patladı anlamış değilim.

Hocam arkadaş yüksek ihtimal prim ve populerlik için yaptı ve cidden de işe yaradı.

Zlauncher'da virüs mirüs yok arkadaş. Java dosyalarını inceledik temiz çıktı,tarattık temiz çıktı, Dxdiag'a virüs diyor onu söylemeyeceğim bile. Bu herife artık prim vermeyin.

Popülerlik için yapıldı tabii ki, senelerdir Reddit'te bunun konusu dönüyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…