DOHC Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Haziran 2020 #1 Internal exception: IO. Netty. Handler. Codec. Decoderexception: Java. Lang. İndexoutofboundsexception: İndex: 27, size: 5. Aternosdan açtığım servere genelde girerken bugün giremedim ve hata bu. Hala giremiyorum. 1. 15.2 OptiFine tlauncher. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2020
Internal exception: IO. Netty. Handler. Codec. Decoderexception: Java. Lang. İndexoutofboundsexception: İndex: 27, size: 5. Aternosdan açtığım servere genelde girerken bugün giremedim ve hata bu. Hala giremiyorum. 1. 15.2 OptiFine tlauncher.
iksbaks Hectopat Katılım 21 Ocak 2018 Mesajlar 622 Makaleler 3 Çözümler 3 22 Haziran 2020 #2 Sosyalde korsana destek yok.(ilk ben yazdığım için çok mutluyum. Bütün çalışmalarım sonuç verdi ve hayatımda ki tek amacıma ulaştım. Çok şey feda ettim,değdi.) Artı 0 Eksi
Sosyalde korsana destek yok.(ilk ben yazdığım için çok mutluyum. Bütün çalışmalarım sonuç verdi ve hayatımda ki tek amacıma ulaştım. Çok şey feda ettim,değdi.)