yüklemeden önce virüslü olabileceğini biliyordum ama zararlı olmadığını düşündüm fakat hem başka bi uygulama indirip hemde silmeme izin vermeyince tedirgin oldum bu dosyayı nasıl sileceğim pc deki en yetkili hesap benim şuan ama iznim yok yinede
Hocam bunun adı reklam virüsü işte illaki inen programın kötü olmasına veya iyi olmasına gerek yok kullanıcıdan habersiz indirdiği için reklam virüsü diye adlandırılıyor.
Hocam bunun adı reklam virüsü işte illaki inen programın kötü olmasına veya iyi olmasına gerek yok kullanıcıdan habersiz indirdiği için reklam virüsü diye adlandırılıyor.
Yok hocam sıkıntı etmeyin olmazsa bir format atar geçersiniz bir şunu deneyin ara çubuğuna uygulamalar ve özellikleri yazın girin oradan 360Total'i bulun ve kaldır a tıklayın işe yarayabilir.
Hocam bence gerek yok virüs var dedikleri için ben size Sklauncher öneririm sadece modları manuel indirmen gerek onun dışında optifine bile oradan otomatik yükleyebiliyorsunuz modlarda yakında gelecekmiş.
Hocam bence gerek yok virüs var dedikleri için ben size sklauncher öneririm sadece modları manuel indirmen gerek onun dışında OptiFine bile oradan otomatik yükleyebiliyorsunuz modlarda yakında gelecekmiş.
Yok hocam sıkıntı etmeyin olmazsa bir format atar geçersiniz bir şunu deneyin ara çubuğuna uygulamalar ve özellikleri yazın girin oradan 360Total'i bulun ve kaldır a tıklayın işe yarayabilir.
şuanda iobit uninstaller kullanarak o uygulamayı sildim fakat sildikçe yenisi geliyor şimdide iTop vpn ve itop easy desktop diye uygulamalar geldi
arkadaşlar yardımınız için sağolun şuanda yüklenen uygulamaları silebiliyorum çözdüm fakat sürekli yeni uygulama geliyor bu nasıl duracak t launcher silsem diğerlerinin inmesi dururmu