Biliyorum, son zamanlarda bir YouTuber'in videosundan sonra T-Launcher hakkında konular açılmaya başladı. Bu konuyu bir nevi kanıtlama yeri olarak görebilirsiniz. Neden T-Launcher zararlıdır veya neden değildir? Cevaplarınızı bekliyorum...
biliyorum, son zamanlarda bir YouTuber'in videosundan sonra t-Launcher hakkında konular açılmaya başladı. Bu konuyu bir nevi kanıtlama yeri olarak görebilirsiniz. Neden t-Launcher zararlıdır veya neden değildir? Cevaplarınızı bekliyorum...
Gördüğüz üzere videoda yuukrp kanıtlarıyla video atacağım demişti ve attı inandımda ama tek sorum olacak bilgisayarlarımız zarar görecek mi appdatadan bütün Minecraft ile Java ile alakalı her şeyi sildim sıfırlamak istemiyorum ne yapacağız?
Korsan yasak. Korsan güvenilir yayıncı tarafından yayınlanmıyor. Update alabildiği için gerek yöneticisinden gerek sızan birinden virüslü update alabilirsiniz bunun garantisi yok.
Herhangi bir kanıt yok ben virüs olmadığını düşünüyorum hala silmedim birşey olsa pcme fark ederdim.Ayrıca gizli mining diye birşey de yok mining vs olsa fark edilir. Yuukrp diyorki javayı kendi sitesinden indiriyor.Saçma sebep.
Ben uzun süre kullandım. Her hangi bir sorunla karşılaşmadım. Virüs falan yok. Şu malum 13 yaşlı çocuğun söylediklerine kanmayın. Çoğunun takipçi kitlesi de belli zaten
Gördüğüz üzere videoda yuukrp kanıtlarıyla video atacağım demişti ve attı inandımda ama tek sorum olacak bilgisayarlarımız zarar görecek mi appdatadan bütün Minecraft ile Java ile alakalı her şeyi sildim sıfırlamak istemiyorum ne yapacağız?