TLauncher Minecraft'ta Java 8 Update 45 hatası

alhnn

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 7400 işlemci 8gb 3200mhz ram samsung 1tb M.2ssd 1050ti gigabyte h110m-s2 anakart
Windows 8 kullanıyorum, tüm driverleri güncelledim.

Java son sürüm ama hala aynı. Neden olduğunu bilmiyorum internette çok araştırdım bulamadım.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Moderasyon notu: Üyenin ilk konusu olduğundan korsan konusunda istisna yapılabilir.

TLauncher OptiFine seçeneği düzgün çalışmıyor. Release sürümüne girin ya da OptiFine sitesinden OptiFine'ı kurun.

Evet iniyor ama maalesef çoğu zaman bozuk oluyor o yüzden dışarıdan tekrar kurmak gerekiyor.
Merhaba sorunun çözümü için çalıştır'a %appdata% yazıp ilk önce .minecraft ve .tlaunchr klasorlerini silin daha sonrasında ise javanın güncellenip güncellenmediğini kontrol edin kısacasi tlaunchr ve minecrafta ait herşeyi silin tek oyunculuda oynamıyorsanız çok oyunculuda oynuyorsanız tüm şifrelerinizi bir yere kaydedin tek oyunculuda oynuyorsanız dünyalarınızı kaydedin ve daha sonra tlauncherı indirip herşeyi kabul ettikten sonra temiz bir kurulum deyin
Ve geri dönüsüm kutusunda tlaunchr ve minecrafta ait herşeyi silin daha sonra release olan yerden istediğiniz sürümü seçin. Tekrar olursa aynı işlemi tekrar yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…