TLauncher olayı nedir?

V

Olay yokken olay yaratıyorlar.

Vallahi ben de internette duydum doğru mu değil mi diye buraya yazdım. ben de virüs olduğunu çok düşünmüyorum ama yine de bir sorayim dedim.

Niye hocam başkası açınca şakacıktan mı cevap veriyorlar? Her konuya kesin cevap veriliyor ama dinleyen yok ki.

Hayır ben de sormak istedim, bunda sorun varsa aynı konudan bir sürü var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hem mining yapıyor diyenler var fakat yapsaydı ekran kartınız oyun oynamazken bile aşırı ısınırdı.

yani kesin bir cevap için kendimde açtım çünkü böyle şeylerden korkuyorum virüs işlerinden
Bak kesin cevap veriyorum kardeşim. Odaklan, odaklan, buraya bak.

T-Launcher virüslü değildir!

Hem mining yapıyor diyenler var fakat yapsaydı ekran kartınız oyun oynamazken bile aşırı ısınırdı.
Aynen öyle hocam ayrıca kullanım değeri de artardı. Benimki boşta yüzde 1 kullanılıyor ekran kartı mining olsa bu kadar mı kullanılır be cahiller! Reddit falan filan başka malum yerinden konuşanlar hep fasa fiso sallıyor bir şeyler inanmayın artık.

cevabın için teşekkürler

Oyunda iken mining yapabilir.

Bende t*launcher var ve hesap bağlamıştım skin falan yapabilmek için ama paralı bir şey almadım. Yani şimdi oyunu silsem virüs falan gider mi yani ne yapabilirim?
Korsan bir yazılıma %100 güvenilir demek yanlış olur ancak kullanabilirsiniz. Ve günlerdir bu konu açılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…