E EgemenAlev Hectopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #51 fermaNga dedi: Tabii canım beni gönderdi zaten. Ben aranızdaki hainim. Şimdi acil toplanma düğmesine bas beni attırmak için oy ver. En başından beri T-Launcher'ı savunuyorum çünkü. Genişletmek için tıkla... Hoca size demedim hatta bunu bile savunmuyorum önceki mesajları okursanız anlarsınız neyi dediğimi yanlış anladınız sanırım.
fermaNga dedi: Tabii canım beni gönderdi zaten. Ben aranızdaki hainim. Şimdi acil toplanma düğmesine bas beni attırmak için oy ver. En başından beri T-Launcher'ı savunuyorum çünkü. Genişletmek için tıkla... Hoca size demedim hatta bunu bile savunmuyorum önceki mesajları okursanız anlarsınız neyi dediğimi yanlış anladınız sanırım.
Alf0nz0 Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.033 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #52 473106 dedi: TL üzerinden Minecraft oynuyordum ama virüslüymüş. Sildim. Format atmama gerek var mı? Zaten format USB'si hazır. Genişletmek için tıkla... Şahsen virüslü olduğunu düşünmüyorum kesin kanıtlarını yok bana göre.
473106 dedi: TL üzerinden Minecraft oynuyordum ama virüslüymüş. Sildim. Format atmama gerek var mı? Zaten format USB'si hazır. Genişletmek için tıkla... Şahsen virüslü olduğunu düşünmüyorum kesin kanıtlarını yok bana göre.
Zafer oğuz Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 1.092 Çözümler 17 Yer Kolombiya, Bogotá Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekanik Bakım onarım teknisyeni 31 Ocak 2023 #53 Hocam en ufak bir şey de virüs deyip format atacaksak bilgisayar kullanmayalım daha iyi.