rickrollin Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.815 Çözümler 2 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #11 gümüşhaneli dedi: İndirdiğin yere bağlı. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle. Kendi sitesinden indirdiğine emin ol.
gümüşhaneli dedi: İndirdiğin yere bağlı. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle. Kendi sitesinden indirdiğine emin ol.
tahacmrk Centipat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 461 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #12 Bu arada sosyalde orijinal olmayan oyunların konusunu açmak yasak diye biliyorum.
ByGny Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 428 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Haziran 2021 #13 Electrix dedi: Arkadaş indir girelim diyor bilemedim virüs girer mi? (MC for Windows 10 sahibiyim ama Java alacak param yok.) Genişletmek için tıkla... Çıkarmaz o konuda için rahat olabilir dostum.
Electrix dedi: Arkadaş indir girelim diyor bilemedim virüs girer mi? (MC for Windows 10 sahibiyim ama Java alacak param yok.) Genişletmek için tıkla... Çıkarmaz o konuda için rahat olabilir dostum.
Electrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 1.012 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #14 rickrollin dedi: Kesinlikle. Kendi sitesinden indirdiğine emin ol. Genişletmek için tıkla... Optifine ve mod yükleyebiliyor muyuz? Öyle bir şeyler var web sitesinde.
rickrollin dedi: Kesinlikle. Kendi sitesinden indirdiğine emin ol. Genişletmek için tıkla... Optifine ve mod yükleyebiliyor muyuz? Öyle bir şeyler var web sitesinde.
Huseyinizm Picopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 535 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #15 Electrix dedi: Optifine ve mod yükleyebiliyor muyuz? Öyle bir şeyler var web sitesinde. Genişletmek için tıkla... Evet Electrix dedi: OptiFine ve mod yükleyebiliyor muyuz? Öyle bir şeyler var web sitesinde. Genişletmek için tıkla... %Appdata%dan .TLauncher bulman yeterli gerisini sen bilirsin.
Electrix dedi: Optifine ve mod yükleyebiliyor muyuz? Öyle bir şeyler var web sitesinde. Genişletmek için tıkla... Evet Electrix dedi: OptiFine ve mod yükleyebiliyor muyuz? Öyle bir şeyler var web sitesinde. Genişletmek için tıkla... %Appdata%dan .TLauncher bulman yeterli gerisini sen bilirsin.
rickrollin Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.815 Çözümler 2 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #16 Electrix dedi: Optifine ve mod yükleyebiliyor muyuz? Öyle bir şeyler var web sitesinde. Genişletmek için tıkla... Evet yükleniyor. Yapmayı bilmiyorsan internette öğretici videoları mevcut.
Electrix dedi: Optifine ve mod yükleyebiliyor muyuz? Öyle bir şeyler var web sitesinde. Genişletmek için tıkla... Evet yükleniyor. Yapmayı bilmiyorsan internette öğretici videoları mevcut.
Theguywholikestanks Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 1.092 Çözümler 3 Yer Roma / G.P.F.I 25 Haziran 2021 #17 Electrix dedi: OptiFine ve mod yükleyebiliyor muyuz? Öyle bir şeyler var web sitesinde. Genişletmek için tıkla... Kendi Launcherındanda mod yükleyebilirsin.
Electrix dedi: OptiFine ve mod yükleyebiliyor muyuz? Öyle bir şeyler var web sitesinde. Genişletmek için tıkla... Kendi Launcherındanda mod yükleyebilirsin.
Huseyinizm Picopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 535 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #18 Death_9 dedi: Her korsan oyunda virüs riski vardır. Genişletmek için tıkla... Ben 2 yıldır kullanıyorum, hiçbir sorununu görmedim.
Death_9 dedi: Her korsan oyunda virüs riski vardır. Genişletmek için tıkla... Ben 2 yıldır kullanıyorum, hiçbir sorununu görmedim.
rickrollin Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.815 Çözümler 2 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #19 Death_9 dedi: Her korsan oyunda virüs riski vardır. Genişletmek için tıkla... Senin de bu konuda bilgin yok sanırım. Her korsan oyunda virüs riskinin olduğunu kim söylüyor?
Death_9 dedi: Her korsan oyunda virüs riski vardır. Genişletmek için tıkla... Senin de bu konuda bilgin yok sanırım. Her korsan oyunda virüs riskinin olduğunu kim söylüyor?
asinern Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 307 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #20 Temizdir. Sklauncher favorim.