4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 25 Ocak 2023 #21 roigotv dedi: Tamamda, biz hangi Launcher'i kullanayım? Kafam karışıyor. Genişletmek için tıkla... İkisi de temiz neden kafanız karışsın.
roigotv dedi: Tamamda, biz hangi Launcher'i kullanayım? Kafam karışıyor. Genişletmek için tıkla... İkisi de temiz neden kafanız karışsın.
Sgm33 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 1.702 Makaleler 4 Çözümler 31 25 Ocak 2023 #22 roigotv dedi: Tamamda, biz hangi launcheri kullanayım? Kafam karışıyor. Genişletmek için tıkla... XLauncher dışındaki launcherler pek iyi değil ama bana göre onun dışında en mantıklı seçim Salwyrr Launcher olur.
roigotv dedi: Tamamda, biz hangi launcheri kullanayım? Kafam karışıyor. Genişletmek için tıkla... XLauncher dışındaki launcherler pek iyi değil ama bana göre onun dışında en mantıklı seçim Salwyrr Launcher olur.
HDDKullanıyorum Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 840 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #23 roigotv dedi: Tamamda, biz hangi Launcher'i kullanayım? Kafam karışıyor. Genişletmek için tıkla... Eğer korkuyorsan al orijinal Launcher t*launchere laf atan adam diğer Launcher'lere gideceğine orijinal oyunu satın alır hepsi aynı riski içeriyor sonuçta. Sgm33 dedi: Xlauncher dışındaki Launcher'ler pek iyi değil ama bana göre onun dışında en mantıklı seçim salwyrr Launcher olur. Genişletmek için tıkla... Sklauncherin hakkını yemeyin.
roigotv dedi: Tamamda, biz hangi Launcher'i kullanayım? Kafam karışıyor. Genişletmek için tıkla... Eğer korkuyorsan al orijinal Launcher t*launchere laf atan adam diğer Launcher'lere gideceğine orijinal oyunu satın alır hepsi aynı riski içeriyor sonuçta. Sgm33 dedi: Xlauncher dışındaki Launcher'ler pek iyi değil ama bana göre onun dışında en mantıklı seçim salwyrr Launcher olur. Genişletmek için tıkla... Sklauncherin hakkını yemeyin.
roigotv Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 756 Çözümler 10 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #24 403976 dedi: İkisi de temiz neden kafanız karışsın. Genişletmek için tıkla... Hayır, size zaten hakareti etmedim sadece birileri kafasızlıkla virüslü-virüssüz olduğunu yazdı dediğim. (detaylı.)
403976 dedi: İkisi de temiz neden kafanız karışsın. Genişletmek için tıkla... Hayır, size zaten hakareti etmedim sadece birileri kafasızlıkla virüslü-virüssüz olduğunu yazdı dediğim. (detaylı.)
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.377 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 25 Ocak 2023 #25 roigotv dedi: Tamamda, biz hangi Launcher'i kullanayım? Kafam karışıyor. Genişletmek için tıkla... Orijinal. Maddi durumunuz iyi değil ise sklauncher falan diyorlar.
roigotv dedi: Tamamda, biz hangi Launcher'i kullanayım? Kafam karışıyor. Genişletmek için tıkla... Orijinal. Maddi durumunuz iyi değil ise sklauncher falan diyorlar.
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #26 roigotv dedi: Bazı kafasızlar, virüslü olmadığını söylemiş. Genişletmek için tıkla... Hala kendinle çelişiyorsun buyur.
roigotv dedi: Bazı kafasızlar, virüslü olmadığını söylemiş. Genişletmek için tıkla... Hala kendinle çelişiyorsun buyur.
4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 25 Ocak 2023 #27 VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Bak bu T"Launcher'in. Virüs var mı? Yok.