Xenovvia Centipat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #1 Yeni PC aldım TLauncher indirmiştim ekran kartın (4060) gg falan dedi arkadaşlarım miner varmış, doğru mu? Öyleyse nasıl giderebilirim bu mineri? Format falan mı gerekiyor illa? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2023
Yeni PC aldım TLauncher indirmiştim ekran kartın (4060) gg falan dedi arkadaşlarım miner varmış, doğru mu? Öyleyse nasıl giderebilirim bu mineri? Format falan mı gerekiyor illa?
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.348 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Eylül 2023 #2 Miner falan hiçbir şey yok, tamamen temiz bir yazılım. Artı 0 Eksi
5 569992 Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 1.420 Çözümler 6 8 Eylül 2023 #3 Xenovvia dedi: Yeni PC aldım Launcher indirmiştim ekran kartın (4060) gg falan dedi arkadaşlarım miner varmış, doğru mu? Öyleyse nasıl giderebilirim bu mineri? Format falan mı gerekiyor illa? Genişletmek için tıkla... 13 yaşında bir küçük youtuber çocuğun çıkarmış olduğu iddia'ya herkes inandı cidden. Tertemiz program istediğin gibi kullan. Artı 1 Eksi
Xenovvia dedi: Yeni PC aldım Launcher indirmiştim ekran kartın (4060) gg falan dedi arkadaşlarım miner varmış, doğru mu? Öyleyse nasıl giderebilirim bu mineri? Format falan mı gerekiyor illa? Genişletmek için tıkla... 13 yaşında bir küçük youtuber çocuğun çıkarmış olduğu iddia'ya herkes inandı cidden. Tertemiz program istediğin gibi kullan.
EmirKadirO Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 983 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #4 Xenovvia dedi: Yeni PC aldım Launcher indirmiştim ekran kartın (4060) gg falan dedi arkadaşlarım miner varmış, doğru mu? Öyleyse nasıl giderebilirim bu mineri? Format falan mı gerekiyor illa? Genişletmek için tıkla... O sistemi alacak paran var da orijinal bir Minecraft alacak paran yok mu? Temiz bir Launcher'dır kendisi. Artı 0 Eksi
Xenovvia dedi: Yeni PC aldım Launcher indirmiştim ekran kartın (4060) gg falan dedi arkadaşlarım miner varmış, doğru mu? Öyleyse nasıl giderebilirim bu mineri? Format falan mı gerekiyor illa? Genişletmek için tıkla... O sistemi alacak paran var da orijinal bir Minecraft alacak paran yok mu? Temiz bir Launcher'dır kendisi.
4 427036 Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 3.076 Çözümler 23 8 Eylül 2023 #5 Zamanında küçük dostlarımız lafını etmişti, öyle konu oldu. Bir sorunu yok. Artı 0 Eksi
5 569992 Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 1.420 Çözümler 6 8 Eylül 2023 #6 427036 dedi: Zamanında küçük dostlarımız lafını etmişti, öyle konu oldu. Bir sorunu yok. Genişletmek için tıkla... Yuukrp diye saçma sapan bir kanal ya. 13 yaşında bir çocuğun dediğine herkes inandı. Artı 0 Eksi
427036 dedi: Zamanında küçük dostlarımız lafını etmişti, öyle konu oldu. Bir sorunu yok. Genişletmek için tıkla... Yuukrp diye saçma sapan bir kanal ya. 13 yaşında bir çocuğun dediğine herkes inandı.
yunus kartal Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 410 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #7 569992 dedi: Yuukrp diye saçma sapan bir kanal ya. 13 yaşında bir çocuğun deidğine herkes inandı. Genişletmek için tıkla... Ya MC'nin sitesindeki veriyi kendi sunucusuna çekip kendi sunucusuna koyuyor ki telif yemesin diye sorun yok. Artı 0 Eksi
569992 dedi: Yuukrp diye saçma sapan bir kanal ya. 13 yaşında bir çocuğun deidğine herkes inandı. Genişletmek için tıkla... Ya MC'nin sitesindeki veriyi kendi sunucusuna çekip kendi sunucusuna koyuyor ki telif yemesin diye sorun yok.
Eren Faruk Arabacı Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 1.817 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Düzce Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i5-8250u CPU AMD Radeon 520 GPU Gigabyte 240 SATA SSD 8 GB DDR4 2400 MHZ RAM Windows 11 22H2 OS Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Eylül 2023 #8 Güvenli bir yazılım. Miner falan yok. Artı 0 Eksi
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #9 569992 dedi: Yuukrp diye saçma sapan bir kanal ya. 13 yaşında bir çocuğun dediğine herkes inandı. Genişletmek için tıkla... Yuuk demiyordu sadece. Reddit'te de bu iddialar dolaşıyordu. Ben Reddit'te çok kişinin bunun söylediğini görmüştüm fakat insanlar yok virüs işte falan dediler. Kullandım. Orjinal aldım zaten sonra. Artı 0 Eksi
569992 dedi: Yuukrp diye saçma sapan bir kanal ya. 13 yaşında bir çocuğun dediğine herkes inandı. Genişletmek için tıkla... Yuuk demiyordu sadece. Reddit'te de bu iddialar dolaşıyordu. Ben Reddit'te çok kişinin bunun söylediğini görmüştüm fakat insanlar yok virüs işte falan dediler. Kullandım. Orjinal aldım zaten sonra.
LemonTree68 Hectopat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 1.043 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #10 Ben masum olduğunu düşünmüyorum hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Reddit - Dive into anything www.reddit.com Artı 0 Eksi
Ben masum olduğunu düşünmüyorum hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Reddit - Dive into anything www.reddit.com