Ulitoo Decapat Katılım 10 Aralık 2022 Mesajlar 56 Daha fazla Sistem Özellikleri Rx 580 8gb Ryzen 5 1600 six core 8x2 16gb ram asrock a320m Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #1 Bildirmek istedim malum Launcher'da virüs varmış. Javasında datalar sızıyor. Format atabilirsiniz dikkatli olun hesabınız açıksa silin yoksa format atın. Malwarebytes ile taramama rağmen gözükmüyor. Dikkatli olun arkadaşlar. Hayırlı cumalar.
Bildirmek istedim malum Launcher'da virüs varmış. Javasında datalar sızıyor. Format atabilirsiniz dikkatli olun hesabınız açıksa silin yoksa format atın. Malwarebytes ile taramama rağmen gözükmüyor. Dikkatli olun arkadaşlar. Hayırlı cumalar.
4 495256 Hectopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 3.236 Çözümler 4 21 Ocak 2023 #2 Ulitoo dedi: Bildirmek istedim malum Launcher'da virüs varmış. Javasında datalar sızıyor. Format atabilirsiniz dikkatli olun hesabınız açıksa silin yoksa format atın. Malwarebytes ile taramama rağmen gözükmüyor. Dikkatli olun arkadaşlar. Hayırlı cumalar. Genişletmek için tıkla... 1 ay falan önceki sürümü var bende bir şey olur mu hocam?
Ulitoo dedi: Bildirmek istedim malum Launcher'da virüs varmış. Javasında datalar sızıyor. Format atabilirsiniz dikkatli olun hesabınız açıksa silin yoksa format atın. Malwarebytes ile taramama rağmen gözükmüyor. Dikkatli olun arkadaşlar. Hayırlı cumalar. Genişletmek için tıkla... 1 ay falan önceki sürümü var bende bir şey olur mu hocam?
Ulitoo Decapat Katılım 10 Aralık 2022 Mesajlar 56 Daha fazla Sistem Özellikleri Rx 580 8gb Ryzen 5 1600 six core 8x2 16gb ram asrock a320m Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #3 495256 dedi: 1 ay falan önceki sürümü var bende bir şey olur mu hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam olur fark etmez sürümü zaten korsan Launcher'lara karşıyız emek haksızlığı hem de. 495256 dedi: 1 ay falan önceki sürümü var bende bir şey olur mu hocam? Genişletmek için tıkla... Olayı iyice öğrenip geri dönüş yaparım hocam.
495256 dedi: 1 ay falan önceki sürümü var bende bir şey olur mu hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam olur fark etmez sürümü zaten korsan Launcher'lara karşıyız emek haksızlığı hem de. 495256 dedi: 1 ay falan önceki sürümü var bende bir şey olur mu hocam? Genişletmek için tıkla... Olayı iyice öğrenip geri dönüş yaparım hocam.
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 21 Ocak 2023 #4 495256 dedi: 1 ay falan önceki sürümü var bende bir şey olur mu hocam? Genişletmek için tıkla... Tüm javaları, Tllauncher dosyalarını silin. Bu arada ben hala sızdırma konusunda emin olamadım, net bir kanıt yok ve 3. parti tum yazılımlar sızdırıyor zaten.
495256 dedi: 1 ay falan önceki sürümü var bende bir şey olur mu hocam? Genişletmek için tıkla... Tüm javaları, Tllauncher dosyalarını silin. Bu arada ben hala sızdırma konusunda emin olamadım, net bir kanıt yok ve 3. parti tum yazılımlar sızdırıyor zaten.
4 495256 Hectopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 3.236 Çözümler 4 21 Ocak 2023 #5 Ulitoo dedi: Hocam olur fark etmez sürümü zaten korsan Launcher'lara karşıyız emek haksızlığı hem de. Olayı iyice öğrenip geri dönüş yaparım hocam. Genişletmek için tıkla... Sadece denemek için yüklemiştim sistem kaldırmıyor orj MC var zaten.
Ulitoo dedi: Hocam olur fark etmez sürümü zaten korsan Launcher'lara karşıyız emek haksızlığı hem de. Olayı iyice öğrenip geri dönüş yaparım hocam. Genişletmek için tıkla... Sadece denemek için yüklemiştim sistem kaldırmıyor orj MC var zaten.
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 21 Ocak 2023 #6 Ulitoo dedi: Hocam olur fark etmez sürümü zaten korsan Launcher'lara karşıyız emek haksızlığı hem de. Olayı iyice öğrenip geri dönüş yaparım hocam. Genişletmek için tıkla... Emek hırsızlığı yıllar sonra mı aklınıza geldi, güldürmeyin.
Ulitoo dedi: Hocam olur fark etmez sürümü zaten korsan Launcher'lara karşıyız emek haksızlığı hem de. Olayı iyice öğrenip geri dönüş yaparım hocam. Genişletmek için tıkla... Emek hırsızlığı yıllar sonra mı aklınıza geldi, güldürmeyin.
Ulitoo Decapat Katılım 10 Aralık 2022 Mesajlar 56 Daha fazla Sistem Özellikleri Rx 580 8gb Ryzen 5 1600 six core 8x2 16gb ram asrock a320m Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #7 495256 dedi: Sadece denemek için yüklemiştim sistem kaldırmıyor orj MC var zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam sonuçta yüklemişsiniz geekunistaller ile Java'yı ve Launcher'i silin her ihialle karşı Google kaıtlşı kartları kaldırın her şeyi güvene alın. OnurOfc dedi: Emek hırsızlığı yıllar sonra mı aklınıza geldi, güldürmeyin. Genişletmek için tıkla... Ben hiç tlancher yükleedim hocam. Charmqueelin Discord'unda gördüm
495256 dedi: Sadece denemek için yüklemiştim sistem kaldırmıyor orj MC var zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam sonuçta yüklemişsiniz geekunistaller ile Java'yı ve Launcher'i silin her ihialle karşı Google kaıtlşı kartları kaldırın her şeyi güvene alın. OnurOfc dedi: Emek hırsızlığı yıllar sonra mı aklınıza geldi, güldürmeyin. Genişletmek için tıkla... Ben hiç tlancher yükleedim hocam. Charmqueelin Discord'unda gördüm
Qwerty10 Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 15 21 Ocak 2023 #8 Launcher silin güzel bir malwarebeyts tarama yapın
4 495256 Hectopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 3.236 Çözümler 4 21 Ocak 2023 #9 Ulitoo dedi: Hocam sonuçta yüklemişsiniz geekunistaller ile Java'yı ve Launcher'i silin her ihialle karşı Google kaıtlşı kartları kaldırın her şeyi güvene alın. Ben hiç tlancher yükleedim hocam. Charmqueelin Discord'unda gördüm. Genişletmek için tıkla... Sistemde hiç şey yok ya yeni sisem almak için Windows ISO USB'si kurmak için kullandım lakin ISO'ya bulaşmış mıdır acaba.
Ulitoo dedi: Hocam sonuçta yüklemişsiniz geekunistaller ile Java'yı ve Launcher'i silin her ihialle karşı Google kaıtlşı kartları kaldırın her şeyi güvene alın. Ben hiç tlancher yükleedim hocam. Charmqueelin Discord'unda gördüm. Genişletmek için tıkla... Sistemde hiç şey yok ya yeni sisem almak için Windows ISO USB'si kurmak için kullandım lakin ISO'ya bulaşmış mıdır acaba.
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 21 Ocak 2023 #10 Ulitoo dedi: Hocam sonuçta yüklemişsiniz geekunistaller ile Java'yı ve Launcher'i silin her ihialle karşı Google kaıtlşı kartları kaldırın her şeyi güvene alın. Ben hiç tlancher yükleedim hocam. Charmqueelin Discord'unda gördüm Genişletmek için tıkla... Malwarebytes ile taramama rağmen gözükmüyor. yazan sizsiniz. Abartmaya gerek yok arkadaşlar. Hala ve hala tam anlamıyla bir kanıt yok.
Ulitoo dedi: Hocam sonuçta yüklemişsiniz geekunistaller ile Java'yı ve Launcher'i silin her ihialle karşı Google kaıtlşı kartları kaldırın her şeyi güvene alın. Ben hiç tlancher yükleedim hocam. Charmqueelin Discord'unda gördüm Genişletmek için tıkla... Malwarebytes ile taramama rağmen gözükmüyor. yazan sizsiniz. Abartmaya gerek yok arkadaşlar. Hala ve hala tam anlamıyla bir kanıt yok.