Saçma sapan konuşmayın. Ben orda arkadaşın daha önce tlaunncher kullandığını söyledim emek hırsızlığı konusunda. Virüs programlarını aşmayı öğrendiğin kadar keşke kitap ta okusaydın.
7 yerine l koyup girin.
Daha resmi açıklama var mı? Yok. Rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ama ben TL Launcher legacy öneririm. Açık kaynak kodlu çünkü. Zaten sahibi t7uncher ın ilk sahibi.
Evet gündem olmamıştı, yuukrp video yapınca daha çok yayıldı bu olay. Ayrıca bilgisayarı formatlamaya gerek yok, anladığım kadarıyla olay javanın içinde dönüyor bu yüzden tllauncher dosyalarını silmek, javayı silip yeniden sitesinden kurmak yeterli olacaktır. ( Antivirüsle tarattım virüs çıkmadı diyen arkadaşları da anlayamıyorum tabi çıkmaz )
Hocam bunun hakkında video yapan Türk bir kişi var o da dün yapmış sanırsam daha önce video bulamadım. İlk zaten aylar önce yabancı kanallarda, forumlarda patladı. Dili iyi olmayanlar da doğal olarak yeni öğreniyor çeviri şeklinde yapılınca herhalde.
Hocam nedense böyle diyenlere kaynak kodu diyip duruyorlar. Kaynak kodunda antivirüsü baypass eden bir kod varmış. Şu ana kadarda şu kaynak kodunu nasıl bulduğunuzu söylede bizde bulak diyenini görmedim