Allah aşkına 13 yaşındaki çocuğu izleyip gelmişsin. Her korsan uygulamada veri sızması söz konusudur. Sadece Launcher için geçerliymiş gibi bir de konu açıp korkutuyorsunuz. Korsan sonuçta.
Hocam çoğunun sorunu zaten bu değil virüslü ise sil gitsin. Benim gibi birkaç kişininde sorunu format atın diyorlar ya format atmadanda götürebilir miyiz.
Basit bir korsan grubunun bu kadar kaliteli saklanacağını zannetmiyorum ben. Hiçbir anti-virüs bulamıyorsa bence fazla abartılıyordur. Kaspersky de Malwarabytes de bulamıyor sanırsam. Bence boş yaygara.
Basit bir korsan grubunun bu kadar kaliteli saklanacağını zannetmiyorum ben. Hiçbir Anti-Virüs bulamıyorsa bence fazla abartılıyordur. Kaspersky'de Malwarebytes de bulamıyor sanırsam. Bence boş yaygara.