TLC,3D NAND ya da V-NAND mı?

Therevenant

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Laptopum için bir SSD almak istiyorum, fakat başlıkta yazdığım nand türevleri karşıma çıktı. Birkaç video izledim fakat pek yardımcı olmadı. 120GB'lık bir SSD alacağım bu nand türevlerini açıklayıp mümkünse bir marka tavsiyesi almak istiyorum. Yardımcı olan arkadaslara şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
TLC, MLC ve SLC bellek tipleri arasında en avantajlısı MLC NAND belleklerdir. NAND bellek üreticileri düzlemsel ölçeklemede karşılaşılan zorlukların üstesinden gelmek için 3D NAND bellekleri geliştirdi. Buradaki temel amaç daha küçük ölçekte daha fazla boyut, daha yüksek performans, daha düşük güç tüketimi ve daha dayanıklı bellek hücreleri elde etmektir. Bu TLC 3D NAND'da olabilir MLC 3D NAND'da. V-NAND teknolojisi ise Samsung'a özgü bir teknolojidir.

Fiyat performans olarak ise Adata SU800 öneriyorum. TLC 3D-NAND bellekler bulunuyor. Bellek kontrolcüsü de performanslı.

ASU800SS-128GT-C A-Data Ultimate SU800 128GB Serial ATA III solid state drive - Nanokatalog

Gigabyte 480GB 2.5" SATA 6 550/480 MB/s SSD Disk- GP-GSTFS31480GNTD incehesap.com Peki bu ürünün nand teknolojisi nedir acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…