TLC 65C745 alınır mı?

Genel olarak fiyat/performans ürünü olduğunu gördüm almayı düşünüyorum. Daha önceden Philips Android TV kullandım ve çok pişman oldum. Cihaz sürekli donuyordu açsan açılmaz kapatsan kapanmaz. Google TV işletim sisteminde aynı şeyleri yaşar mıyım? Yoksa Tizen, web OS gibi diğer markaların arayüzleri daha mı kullanışlı olur benim için. Alıp kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Ya da 65 inç farklı QLED televizyon öneriniz olursa tavsiyelerinize açığım.

Öncelikle selam. Üzerinden geçmiş bir konu ama görünce yazmak istedim. Kasım da ürünü satın aldım aktif olarak kullanıyoruz. Görüntü kalitesi olarak çok memnunum. Ses performansı beklediğim kadar iyi değil harici olarak Samsung HW-C450 soundbar almayı düşünüyorum. Parlaklık olsun siyah performansı olsun mükemmel bir cihaz. Cihaz VA panel odanıza göre koyacağınız yer önemli. Belirli bir açıdan sonra (sağdan soldan bakınca) renkler soluklaşmaya başlıyor. Direkt karşınıza gelecek şekilde koyun televizyonu. Ben renk ayarı ve ekolayzır ayarları yaptım öyle kullanıyorum. Local Dimming çok iyi çalışıyor zifiri karanlıkta OLED'e çok yakın performans veriyor. Fiyat olarak yükseldi ama hala F/P olduğunu düşünüyorum. HDMI 2.1 kablom olmadığı için 4K 144 Hz kullanamadım. 1080P'de 240 Hz destekliyor. FC24, FH5 gibi oyunlarda denedim görüntü kalitesi çok iyi herhangi bir ghosting ile karşılaşmadım. Ölü piksel yok panelde. Işık süzmesi testi yaptığımda beyaz ekranda köşelerde biraz çok değil hafif kararma var ama normal kullanımda fark etmiyorsunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı