TLOU 1 oynanır durumda mı?

Dosmi

Decapat
Daha fazla  
Oyun çıkalı bir hayli zaman oldu ve zamanında oynayamadım oyunu. Epic'te indirime girince bir bakayım dedim ama günümüzde oynanır durumda mı emin değilim. Onunla E33 arasında kaldım. İkisini de oynayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Hocam bilgisayarda remake versiyonu yok mu? Playstation'da hem remastered hem de remake versiyonu var. Hepsini remake olarak yani son güncel haliyle oynamıştım.

Remake çok sorunlu çıktı onu soruyor arkadaş. Ben oynadım gayet güzel akıyor, optimizasyon 1 tık kötü ama bug falan görmedim.
Hocam remake'in bilgisayar versiyonu için yorum yapamam ancak PS versiyonunda kusursuz oynattı. Yine de cihazı iyiyse remake versiyonunu oynaması hem grafik, hem de oynanış açısından biraz daha verimli olur.

Pc için part 1 kötü bir optimizasyona sahip ancak gpu rtx 3060 üzeriyse sorunsuz oynarsın.
8-10 saat güzel bir hikaye anlatımı sunar, oynanış süresi kısa, tekrar oynanabilirligi düşük ama kesinlikle oynanması gereken oyun.
E33 oynamadım, o konuda yorum yapamıyorum.

Ben yeni bitirdim güçlü bilgisayarınız var ise sorunsuz çalışır. İkisinden birini alacaksan E33 daha güzel bence.

Son düzenleme:
i5 12400F RX6600'le Sıkıntısız 60FPS oynadım, oyunun durumu şu an oldukça iyi.

Ben iki oyununu da performans anlamında hiçbir sıkıntı yaşamadan bitirdim. Orta seviye bir oyuncu bilgisayarınız varsa gayet rahat oynayabilirsiniz. Eğer kastettiğiniz oynanış ve hikaye kalitesi ise o tamamen kişiye bağlı bir durum, ilk oyun hikaye anlatımı konusunda bence gerçekten top noktalarda. İkinci oyun hikayesi bakımından ilk oyun kadar beğenilmedi fakat ben keyif aldım açıkçası.

TLOU Türkçe dublaj sayesinde güzel hissettiriyor. E33 ise hikayesi ile güzel. Mümkünse ikisini de oynamalısın. Korsan önerilmez ama günümüz şartlarında mecburuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…