Bir arkadaş bizi aydınlatsa her şey tatlı olacak.Steam'de de bu durumu yaşıyorum. Konuyu takipteyim.
Hallettim hocam sağ olun.Ben masaüstünde exe tutmadığım için genel bir çözüm yolu bilmiyorum fakat geçici bir çözüm yolu paylaşabilirim. Simgesi olmayan oyuna sağ tıklayıp özellikler kısmına girince "Simge Değiştir" seçeneği olacak. O seçeneğe basıp çıkan ekranda "Gözat" dedikten sonra oyunun konumunda ki exe dosyasını seçin. Bu sayede oyunun simgesi gözükecektir. Geçici çözüm dememin sebebi ise yeni bir oyun yüklediğiniz zaman da böyle olursa sürekli aynı işlemi yapmak zorunda kalabilirsiniz.
nasil yaptın kralHallettim hocam sağ olun.
Ben masaüstünde EXE tutmadığım için genel bir çözüm yolu bilmiyorum fakat geçici bir çözüm yolu paylaşabilirim. Simgesi olmayan oyuna sağ tıklayıp özellikler kısmına girince "Simge Değiştir" seçeneği olacak. O seçeneğe basıp çıkan ekranda "göz at" dedikten sonra oyunun konumunda ki EXE dosyasını seçin. Bu sayede oyunun simgesi gözükecektir. Geçici çözüm dememin sebebi ise yeni bir oyun yüklediğiniz zaman da böyle olursa sürekli aynı işlemi yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.