Çözüldü TLOU 1 remake kısayol resmi yok

• Konuyu başlatan modric
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 5.786
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

modric

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Epic Games'ten yükledim ve bu sorunla karşı karşıyayım. Hoş durmuyor nasıl düzeltebilirim?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-01-06 165030.png
    Ekran görüntüsü 2024-01-06 165030.png
    8,1 KB · Görüntüleme: 278
Çözüm
Ben masaüstünde exe tutmadığım için genel bir çözüm yolu bilmiyorum fakat geçici bir çözüm yolu paylaşabilirim. Simgesi olmayan oyuna sağ tıklayıp özellikler kısmına girince "Simge Değiştir" seçeneği olacak. O seçeneğe basıp çıkan ekranda "Gözat" dedikten sonra oyunun konumunda ki exe dosyasını seçin. Bu sayede oyunun simgesi gözükecektir. Geçici çözüm dememin sebebi ise yeni bir oyun yüklediğiniz zaman da böyle olursa sürekli aynı işlemi yapmak zorunda kalabilirsiniz.
Ben masaüstünde exe tutmadığım için genel bir çözüm yolu bilmiyorum fakat geçici bir çözüm yolu paylaşabilirim. Simgesi olmayan oyuna sağ tıklayıp özellikler kısmına girince "Simge Değiştir" seçeneği olacak. O seçeneğe basıp çıkan ekranda "Gözat" dedikten sonra oyunun konumunda ki exe dosyasını seçin. Bu sayede oyunun simgesi gözükecektir. Geçici çözüm dememin sebebi ise yeni bir oyun yüklediğiniz zaman da böyle olursa sürekli aynı işlemi yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Çözüm
Hallettim hocam sağ olun.

Ben masaüstünde EXE tutmadığım için genel bir çözüm yolu bilmiyorum fakat geçici bir çözüm yolu paylaşabilirim. Simgesi olmayan oyuna sağ tıklayıp özellikler kısmına girince "Simge Değiştir" seçeneği olacak. O seçeneğe basıp çıkan ekranda "göz at" dedikten sonra oyunun konumunda ki EXE dosyasını seçin. Bu sayede oyunun simgesi gözükecektir. Geçici çözüm dememin sebebi ise yeni bir oyun yüklediğiniz zaman da böyle olursa sürekli aynı işlemi yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Teşekkürler yardımınız için bende hallettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı