TLOU 1 vs Uncharted: Hırsızlar mirası koleksiyonu

570015

Hectopat
Makaleler
1
Yaz indirimlerinde iki oyundan birisini almayı planlıyorum. Uncharted zaten indirimde. TLOU indirimine bir bakacağım. Sistemim TLOU'ya yeter mi? Optimizasyonu düzeldi mi? PS3 versiyonu elimde bulunmakta ama Türkçe dublajlı bir oyun oynamak istiyorum. Zaten PS3'teki grafikler zevk vermiyordu pek.
Sistem;
İşlemci; i7 10750H.
Ekran kartı; RTX 3060 Max-P 6 GB VRAM.
RAM; 16 GB.

Yaz indirimlerinde iki oyundan birisini almayı planlıyorum. Uncharted zaten indirimde. TLOU indirimine bir bakacağım. Sistemim TLOU'ya yeter mi? Optimizasyonu düzeldi mi? PS3 versiyonu elimde bulunmakta ama Türkçe dublajlı bir oyun oynamak istiyorum. Zaten PS3'teki grafikler zevk vermiyordu pek.
Sistem;
İşlemci; i7 10750H.
Ekran kartı; RTX 3060 Max-P 6 GB VRAM.
RAM; 16 GB.

Bence The Last of Us hikaye ve oynanış olarak çok daha iyi. Optimizasyonu hâlâ sıkıntılı ama.

TLOU daha düzgün bir deneyim için bekleyebilir. Uncharted almak daha mantıklı. O da mükemmel oyundur.
İstersen torrent indirerek dene bir TLOU'yu, performans olarak beklentini karşılamıyorsa Uncharted alır geçersin.

Bence Last of Us daha iyi optimizasyon olmasa da bilen biri bir şey soracağım konu açtım onaylanmadida deneme sürümü olan oyum hesabımda onun keyini alsam hesaba kaldır desem aktiflesmez değil mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı