Leca Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.049 Çözümler 3 27 Ağustos 2025 #1 Epic'te daha ucuz olduğunu biliyorum ama oyunlarımı Steam'den alıyorum. Sizce 40 dolara değer mi?
bineyy Decapat Katılım 10 Kasım 2022 Mesajlar 278 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #2 Leca dedi: Epic'te daha ucuz olduğunu biliyorum ama oyunlarımı Steam'den alıyorum. Sizce 40 dolara değer mi? Genişletmek için tıkla... Değmez.
Leca dedi: Epic'te daha ucuz olduğunu biliyorum ama oyunlarımı Steam'den alıyorum. Sizce 40 dolara değer mi? Genişletmek için tıkla... Değmez.
Onur Kaan Arslan Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 4.277 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #3 TLOU'yu çok severim ama 40 dolar çok fazla bence.
Leca Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.049 Çözümler 3 27 Ağustos 2025 #4 Onur Kaan Arslan dedi: TLOU'yu çok severim ama 40 dolar çok fazla bence. Genişletmek için tıkla... Sen bile böyle diyorsan almamak en mantıklısı. Kışın daha büyük indirime girerse alırım teşekkürler.
Onur Kaan Arslan dedi: TLOU'yu çok severim ama 40 dolar çok fazla bence. Genişletmek için tıkla... Sen bile böyle diyorsan almamak en mantıklısı. Kışın daha büyük indirime girerse alırım teşekkürler.
nrywq4 Hectopat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 3.101 Çözümler 15 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #5 Hayır. Epic Games'te 500 liraya iner kışın. Steam'den almak sizin terchiniz ama tabii ki.
Onur Kaan Arslan Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 4.277 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #6 Leca dedi: Sen bile böyle diyorsan almamak en mantıklısı. Kışın daha büyük indirime girerse alırım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Oyun çok güzel,lafım yok. Ama kesinlikle 40 dolar etmez. Daha mantıklı
Leca dedi: Sen bile böyle diyorsan almamak en mantıklısı. Kışın daha büyük indirime girerse alırım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Oyun çok güzel,lafım yok. Ama kesinlikle 40 dolar etmez. Daha mantıklı
Priviyet Putin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 1.712 Çözümler 11 27 Ağustos 2025 #7 Leca dedi: Epic'te daha ucuz olduğunu biliyorum ama oyunlarımı Steam'den alıyorum. Sizce 40 dolara değer mi? Genişletmek için tıkla... Çok oynamak istiyorsan ve 40 doları verince gözün arkada kalmayacak kadar bir ekonomin varsa alınır neden alınmasın.
Leca dedi: Epic'te daha ucuz olduğunu biliyorum ama oyunlarımı Steam'den alıyorum. Sizce 40 dolara değer mi? Genişletmek için tıkla... Çok oynamak istiyorsan ve 40 doları verince gözün arkada kalmayacak kadar bir ekonomin varsa alınır neden alınmasın.
wenomechainsama Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.331 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #8 40 dolar güzel fiyat. Bu pek güzel değil.
Leca Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.049 Çözümler 3 27 Ağustos 2025 #9 Priviyet Putin dedi: Çok oynamak istiyorsan ve 40 doları verince gözün arkada kalmayacak kadar bir ekonomin varsa alınır neden alınmasın. Genişletmek için tıkla... TLOU2'yi beğeniyorum hocam ama bu oyun işin özünde 5 yılını doldurmuş bir oyun o yüzden 40 dolara değer mi bilemedim. Steam takıntım olmasa Epic’ten alırdım.
Priviyet Putin dedi: Çok oynamak istiyorsan ve 40 doları verince gözün arkada kalmayacak kadar bir ekonomin varsa alınır neden alınmasın. Genişletmek için tıkla... TLOU2'yi beğeniyorum hocam ama bu oyun işin özünde 5 yılını doldurmuş bir oyun o yüzden 40 dolara değer mi bilemedim. Steam takıntım olmasa Epic’ten alırdım.
X xBN Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 1.325 Çözümler 1 Yer Ankara 27 Ağustos 2025 #10 Bir şey söyleyeceğim ama linç yer miyim bilmiyorum şahsen ben AAA kısa süren oyunları paylaşımlı hesap alıp bitirdim.
Bir şey söyleyeceğim ama linç yer miyim bilmiyorum şahsen ben AAA kısa süren oyunları paylaşımlı hesap alıp bitirdim.