TLOU 2 alınır mı?

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
PS Store'de 1000 liraya düştü, çalıştığım para ile almak istiyorum ama 1000 lira çok. Bir oyun alacağım ama bunu mu almalıyım yoksa başka oyunlar da var. Sizce değer mi? Beni ikna edin. 😀

Son düzenleyen: Moderatör:
Birinci oyununu oynadıysanız, ikinci oyununu beğenmeme ihtimaliniz yok zaten. Alınabilir.

SJW'nin bazı noktalarda abartılması dışında neredeyse kusursuz bir oyun. Tam bir başyapıt, karakterler, mimikler, grafik, hikaye, oynanış hepsi çok çok üst düzeyde. 1000 TL'ye günümüzde kesinlikle değer.

Birinci oyununu oynadıysanız, ikinci oyununu beğenmeme ihtimaliniz yok zaten. Alınabilir.
İlk oyunu oynayıp da gömen tonla insan var hocam bazı sebeplerden ötürü o yüzden böyle demek biraz yanlış olabilir.

@NNUE, arkadaş PS oyuncusu. İlk oyununun gömülme sebebi, PC tarafındaki optimizasyonuydu.

@NNUE, arkadaş PS oyuncusu. İlk oyununun gömülme sebebi, PC tarafındaki optimizasyonuydu.
Yanlış anlaşılacak şekilde yazmışım benim hatam. İlk oyunu oynayıp 2. oyunu gömen çok insan var bazı sebeplerden ötürü demek istemiştim.

@NNUE, SJW teması bazı noktalarda abartıldığı için gömülüyor. Kötü oyun değil.

@NNUE, SJW teması bazı noktalarda abartıldığı için gömülüyor. Kötü oyun değil.
Değil zaten. Ben oyunu aşırı öven kesimdeyim. Çıktığında hem SJW'den hem de hikayeden dolayı gömüldü.
Joel'un işkenceyle ölmesi ve Ellie'nin sonda intikam almayıp Abby'i öldürmemesi yüzünden ilk oyunu beğenip hayranı olan kitle yerden yere vurdu oyunu

Technopat Haberler

Geri
Yukarı