TLOU 2 oynarken korkutuyor

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Merhaba, beni hep yaratıklar korkutuyor, Resident Evil'ı da bu yüzden oynamıyorum, ben insan vurmayı seviyorum. Uncharted'ı bitirdim çünkü insan vardı, hayvandan veya zombiden korkuyorum, koşup bana gelmeleri beni korkutuyor, elim ayağıma karışıyor, öldüremeyince o bölümü yeniden oynayasım gelmiyor. Bunu TLOU 2'de de yaşıyorum, tıkırdayanlar geliyor öldüremiyorum, koşucular geliyor öldüremiyorum, ben bu oyunu çok merak ediyorum, bitirmek istiyorum ama oyunu kolay moda da almak istemiyorum, normalde oynuyorum. Yaşım 17, korkmamın nedeni yok, sadece atmosferi beni korkutuyor ama o oyunu oynamak istiyorum. Ne yapmalıyım? Kolay mı yapmalıyım oyunun zorluğunu? Bu sefer de çok kolay gelir diye korkuyorum.

Kolayca tek atabileceğin silahları kullan. Silahları hasar olarak yükselt ve mümkün oldukça gizlilik esaslı oyna. Onları gafil avlayabiliyorsun susturucuda var pıt pıt kafalarına vurarakta indirebilirsin.

Merhaba, beni hep yaratıklar korkutuyor, Resident Evil'ı da bu yüzden oynamıyorum, ben insan vurmayı seviyorum. Uncharted'ı bitirdim çünkü insan vardı, hayvandan veya zombiden korkuyorum, koşup bana gelmeleri beni korkutuyor, elim ayağıma karışıyor, öldüremeyince o bölümü yeniden oynayasım gelmiyor. Bunu TLOU 2'de de yaşıyorum, tıkırdayanlar geliyor öldüremiyorum, koşucular geliyor öldüremiyorum, ben bu oyunu çok merak ediyorum, bitirmek istiyorum ama oyunu kolay moda da almak istemiyorum, normalde oynuyorum. Yaşım 17, korkmamın nedeni yok, sadece atmosferi beni korkutuyor ama o oyunu oynamak istiyorum. Ne yapmalıyım? Kolay mı yapmalıyım oyunun zorluğunu? Bu sefer de çok kolay gelir diye korkuyorum.

Bir YouTube videosu aç, diyalog vesaire gelince videoyu durdur. Veya aynısını şarkı ile yap.

Kolayca tek atabileceğin silahları kullan. Silahları hasar olarak yükselt ve mümkün oldukça gizlilik esaslı oyna. Onları gafil avlayabiliyorsun susturucuda var pıt pıt kafalarına vurarakta indirebilirsin.
Oyunun 4. saatindeyim ama hikayenin 3. saatindeyimdir ben gizlilik esaslı oynuyorum arkasına geleyim bıçaklayayım öldüreyim diyorum koşucular ölüyor ama tıkırdayanlar güçlü. Dediğinizi deneyeceğim güçlendireceğim silahları ama yükseltme masası bulabilirsem.
Bir YouTube videosu aç, diyalog vesaire gelince videoyu durdur. Veya aynısını şarkı ile yap.
Hocam ben bu oyunu almak için çok uğraştım para biriktirdim sadece ona odaklanmak istiyorum.
Hocam oyunun bu kadar beğenilmesinin nedeni verdiği gerilim, herkes her türü oynayamaz bende korku oyunlarını oynayamam size tavsiyem en azından YouTube'dan izleyip bitirin kolay modda anlamı kalmaz.
Bende gerilim korku çok sevmiyorum Uncharted oyununda bile -spoiler değil- canavarlar geldiğinde korkuyorum ben insan öldürmeyi seviyorum zombi falan yok. O kadar para verdim videosunu izlemem. Artık öle öle bir çaresini bulucam en kötü full chill saklanarak oynarım.

Oyunun 4. saatindeyim ama hikayenin 3. saatindeyimdir ben gizlilik esaslı oynuyorum arkasına geleyim bıçaklayayım öldüreyim diyorum koşucular ölüyor ama tıkırdayanlar güçlü. Dediğinizi deneyeceğim güçlendireceğim silahları ama yükseltme masası bulabilirsem.

Kendini kasmana gerek yok öldükten sonra tekrar doğuyorsun.

Evet öyle artık düşüne düşüne oynayacagım normal modda bitireceğim, sağ olun.

Kontrollere bir süre sonra alışınca daha rahat oynarsın. Ben sırf TLOU Part 2 için PS4 aldım. Oyunu bitirdim rafa kaldırdım sonra PS4'ü geri sattım. Şu anda da eşek gibi pişmanım keşke PS4'üm olsa da tekrar oynasam diye. 2025 Mart'a kadar bekleyeceğim eğer PC'ye çıkmazsa tekrar PS4 alacağım.

Kontrollere bir süre sonra alışınca daha rahat oynarsın. Ben sırf TLOU part 2 için PS4 aldım. Oyunu bitirdim rafa kaldırdım sonra PS4'ü geri sattım. Şu anda da eşek gibi pişmanım keşke PS4'üm olsa da tekrar oynasam diye. 2025 Mart'a kadar bekleyeceğim eğer PC'ye çıkmazsa tekrar PS4 alacağım.

Bu oyun GTA 6 bile olsa ben o kadar masraf yapmazdım. Abartmayın bence hocam.

Bu oyun GTA 6 bile olsa ben o kadar masraf yapmazdım. Abartmayın bence hocam.

GTA benim için hep abartılmış bir oyun oldu. TLOU Part 1 çok abartıldı ama TLOU Part 2 çok yerden yere vuruldu ilk çıktığında. Benim için hala en iyi oyunlardan biridir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı