TLOU 2 oynarken korkutuyor

GTA benim için hep abartılmış bir oyun oldu. TLOU part 1 çok abartıldı ama TLOU part 2 çok yerden yere vuruldu ilk çıktığında. Benim için hala en iyi oyunlardan biridir.

Benim sevemediğim nadir oyunlardandır kendisi.

GTA benim için hep abartılmış bir oyun oldu. TLOU Part 1 çok abartıldı ama TLOU Part 2 çok yerden yere vuruldu ilk çıktığında. Benim için hala en iyi oyunlardan biridir.
GTA abartılmıyor bence çünkü GTA 5 hala çoğu oyundan daha oynanabilir oyun 2013te çıktı sanırım, 11 yıldır alınıyor bu bir başarı. GTA SA'da oynanıyor hala ve bu yüzden Rockstar 6. oyuna güveniyor güvenmeli de bu oyun o kadar iyi olacak ki 2050 yılında bile bence GTA 6 çok iyi oyundu diyebileceğiz.

Çocukluktan beri GTA serisini severek oynayan birisiyim ama şu anda GTA 5 dışında hiçbiri stabil değil ve eğlendirmiyor. Yakın zamanda San Andreas'ı bitirdim ve klavye fareyi kıracak hale geldim.

Çocukluktan beri GTA serisini severek oynayan birisiyim ama şu anda GTA 5 dışında hiçbiri stabil değil ve eğlendirmiyor. Yakın zamanda San Andreas'ı bitirdim ve klavye fareyi kıracak hale geldim.
Stabil olmaması normal değil mi? Oyunlar eski ve eski oyunlar benim deneyimime göre takılmalar kasmalar buglar çok oluyor. Bende GTA 5 haricinde oynamadım hiçbirini ama bence normal o. Uncharted 1-2-3ü oynarkende dediğiniz gibi çıldırdım ama eski oyun olduğu için normal karşıladım.

Oyunların zorluğu değil sorun, optimizasyonu. 2000'li yıllardaki PC portlarının alayı kötü ama artık yeni bir dönemdeyiz Steam'den tekte oyun indirebiliyoruz. Oyunları Steam'den alsan bile yüklendiği gibi girip oynayamıyorsun. Her oyun için belirli yamalar modlar yapmak lazım. GTA 4'te bile gerekiyor. Diğer oyunlarda böyle bir problem yok.

Kanka korkunun üstüne gitmeye çalış bende re falan hiç oynayamazdım üstüne gittikçe alışırsın sen de benim gibi oynamak istiyordun ama cesaret yok bir karar ver oyna ya da oynama sonra aklın orada kalmasın ama bence korkunu yen!

Hocam Tlou2'yi bırakmıştım sıkılıp şimdi bıraktığım yerden başladım ve cidden o korkuyu bir kez yaşamayınca insan korkuyor. Ve ben hemen öldüreyim bitsin kafasındaydım ama şuradan gir şurdan çık arkala gibi özellikleri yapınca oyun kolaylaşıyor. Ben outlast bile oynayamadım Re de oynayamam o tam korku.

Outlastı ben de oynayamadım resident evil 4 ü deneyebilirsin ama remake ini

O oyunların amacı zaten korku ama korksanda sana imkan veriyor oynaman için. Bende korku oyunlarını seven birisi değilim hele hele Jumpscare'lı oyunları hiç sevmem ama hem Outlast'ı hem de RE4 Remake'i oynadım. Outlast'ın atmosferini RE4'ün oynanışını sevdim.

Tomb Raider veya Indiana Jones deneyimleyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…