Rietrâ Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 65 Çözümler 2 Yer Texas Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #1 Steam'den oynuyorum, etrafta topladığım bez parçası, bant gibi lootları toplamama rağmen envanterime eklenmiyor. Her zaman gerçekleşen bir durum değil ama sık sık yaşıyorum. Neden oluyor bu?
Steam'den oynuyorum, etrafta topladığım bez parçası, bant gibi lootları toplamama rağmen envanterime eklenmiyor. Her zaman gerçekleşen bir durum değil ama sık sık yaşıyorum. Neden oluyor bu?
Çözüm Rietrâ 8 Mayıs 2025 KatsuSama dedi: Çözebildiniz mi acaba? Bende de aynı sorun var da. Genişletmek için tıkla... Aga çok dikkat etmedim ama biraz da ben yanlış anlamışım. Sanırım aldığımız lootlar parça parça. O yüzden her aldığımızda 1 adet olarak gelmiyor.
KatsuSama dedi: Çözebildiniz mi acaba? Bende de aynı sorun var da. Genişletmek için tıkla... Aga çok dikkat etmedim ama biraz da ben yanlış anlamışım. Sanırım aldığımız lootlar parça parça. O yüzden her aldığımızda 1 adet olarak gelmiyor.
KatsuSama Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 84 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 3 2200g,Nvidia Geforce GTX 1660ti,8gb ram Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #2 Çözebildiniz mi acaba? Bende de aynı sorun var da. Artı 0 Eksi
KS KS Rietrâ Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 65 Çözümler 2 Yer Texas Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #3 KatsuSama dedi: Çözebildiniz mi acaba? Bende de aynı sorun var da. Genişletmek için tıkla... Aga çok dikkat etmedim ama biraz da ben yanlış anlamışım. Sanırım aldığımız lootlar parça parça. O yüzden her aldığımızda 1 adet olarak gelmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
KatsuSama dedi: Çözebildiniz mi acaba? Bende de aynı sorun var da. Genişletmek için tıkla... Aga çok dikkat etmedim ama biraz da ben yanlış anlamışım. Sanırım aldığımız lootlar parça parça. O yüzden her aldığımızda 1 adet olarak gelmiyor.
KatsuSama Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 84 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 3 2200g,Nvidia Geforce GTX 1660ti,8gb ram Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #4 Rietrâ dedi: Rietrâ dedi: Aga çok dikkat etmedim ama biraz da bende mallık varmış sanırım aldığımız lootlar parça parça. O yüzden her aldığımızda 1 adet olarak gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Öyle olabileceğini de düşündüm ama mantıklı gelmedi açıkçası yine de teşekkürler hocam. Artı 0 Eksi
Rietrâ dedi: Rietrâ dedi: Aga çok dikkat etmedim ama biraz da bende mallık varmış sanırım aldığımız lootlar parça parça. O yüzden her aldığımızda 1 adet olarak gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Öyle olabileceğini de düşündüm ama mantıklı gelmedi açıkçası yine de teşekkürler hocam.
O ozzytourcar Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #5 Aynı sorun PS5 sürümünde başıma geldi. 10 tane de alsam envantere 1 tane gelmiyordu. Oyunun yarısını medkit basmadan oynadım Artı 0 Eksi
Aynı sorun PS5 sürümünde başıma geldi. 10 tane de alsam envantere 1 tane gelmiyordu. Oyunun yarısını medkit basmadan oynadım
E Ensar_Engin Kilopat Katılım 26 Ocak 2018 Mesajlar 59 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #6 Şu an bende de oluyor. Bence sizin söylediğiniz durumdan değil. Oyunun ikinci yarısında farkettim. Önceden yoktu. Artı 0 Eksi
Şu an bende de oluyor. Bence sizin söylediğiniz durumdan değil. Oyunun ikinci yarısında farkettim. Önceden yoktu.
KS KS Rietrâ Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 65 Çözümler 2 Yer Texas Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #7 Ensar_Engin dedi: Şu an bende de oluyor. Bence sizin söylediğiniz durumdan değil. Oyunun ikinci yarısında fark ettim. Önceden yoktu. Genişletmek için tıkla... İnan bilmiyorum, algıda seçicilik de yaşıyor olabiliriz Artı 0 Eksi
Ensar_Engin dedi: Şu an bende de oluyor. Bence sizin söylediğiniz durumdan değil. Oyunun ikinci yarısında fark ettim. Önceden yoktu. Genişletmek için tıkla... İnan bilmiyorum, algıda seçicilik de yaşıyor olabiliriz