TLOU 50-60 FPS ile oynanır mı?

hak515

Centipat
Önceden 65-70 arası oynuyordum simdi 50-60 arası oynuyorum ama grafikler daha da hoş geliyor gözüme sizce oynanır mı?

Önceden 65-70 arası oynuyordum simdi 50-60 arası oynuyorum ama grafikler daha da hoş geliyor gözüme sizce oynanır mı?
Sana kalmış bize niye soruyorsun ki keyif alıyorsan devam et.

Bu bir kişisel soru olmadı mı sence? kimisine mükemmel gelebilir kimisine gore kotü FPS gelebilir.
50-60 FPS oynadığını belirtmişsin. Eğleniyorsan, FPS değerlerine takılmana gerek yok. 18 FPS gibi slayt gosterisi oynamıyorsun sonuçta.

Bence gayet iyi 40 altına düşmediği sürece fark etmezsin. Freesync ve ya Gsync açıksa kapatırsan daha akıcı oynarsın. Kapatmak istemiyorsan da monitörün sync aralığına bak. Screen flickering yaşama yani. İyi oyunlar.

Hitman 3 oynuyorum aynı zamanda cidden fark ediliyor. Umarım bu oyunun optimizasyon sorunu düzelir.

En düşük ayarlarda 20 FPS civarı bitirdim oyunu ve güzeldi 50 60 FPS seviyesine düşmek bir şeyi etkilemez.

Grafikler huzur veriyor insana 50 nin altına düşmedikçe oynanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…