TLOU 599 TL'ye alınır mı?

655119

Picopat
Alınır derseniz büyük ihtimalle alacağım ama hemen oynamayacağım daha yeni PC almadım çünkü buglardan dolayı alma diyorsanız demeyin o yüzden, eğer yine de alınmaz diyorsanız ne alabilirim 600 TL'ye aşa fiyatına neler alınır ne alınır önerilerinizi bekliyorum.

Steam linkinizi atabilir misiniz? Ona göre oyun önerelim.

Hocam şu durumda o fiyat biraz fazla ama. İlerleyen zamanki indirimlerde 300-400TL arası bir şey olursa değerlendirilebilir (tabii zam gelmezse). Onun haricinde eğer Souls oyunlarıyla aranız iyiyse Elden Ring ve Sekiro öneririm. Fiyatları çok iyi iki oyunun da.

Zam gelicek büyük ihtimalle iki katı olucak ve souls pek yanaşmam hayatım stresli

Steam linkinizi atabilir misiniz? Ona göre oyun önerelim.

Onu nasıl yapılıyor telden olmuyor siz aklınıza ne gelirse önerir misiniz hocam ben var yok derim

Zam gelecek büyük ihtimalle iki katı olacak ve souls pek yanaşmam hayatım stresli.

Onu nasıl yapılıyor telden olmuyor siz aklınıza ne gelirse önerir misiniz hocam ben var yok derim

RDR 2 Witcher 3 Mass Effect God of War metro serisi Mafia serisi BioShock 3lemesi alabilirsiniz hepsi çok kaliteli yapımlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…