TLOU P2'yi beğenmedim

Hikayesini önceden bol bol spoiler yemiştim. Hatta oyun PC'ye çıkmadan çok önce de izleyerek bitirdim. Pek bir şey hatırlamıyordum önemli yerler dışında. Oyun açıldı ve nedense pek heyecan duymadım.

oynadım birazcık daha ve oyun loot yap ve önüne gelen adamlarla savaş döngüsüne soktu. Demek istediğim: Çatışmaya girmeden önce 5 ev lootlatıyor çatışma bitince de 5 ev lootluyoruz ve bu da çok sıktı.

Yaklaşık 6 saat oynadım galiba. TLOU P1 izleyerek bitirdim ondan sonra oynayarak bitirdim bir süre sonra tekrar oynayarak bitirdim ve hiç sıkılmadım ama 2. oyun zevk vermedi P1 le temelinde aynı mekanikler yatıyor ama hikaye ilgimi çekmedi ve beni oyuna bağlayacak bir şey oyunda bulamadım. Siz belki seversiniz onu bilemem ama ben zevk alamadım.

Sizin görüşleriniz neler?

Bende 2 sene once PlayStation’uma almıştım TLOU 2yi. 7.5 saat bitsin diye oynadim ve aynisini hissettim hocam bence de ahim sahim bi gameplayi yok ama iki karakterin hikayesi güzel olmuş.Asla TLOU 1in yerini tutamaz.

Çıktığı günden beri oynuyorum, her sene mutlaka açar bir defa oynarım ve şuana kadar 6-7 defa bitirdim toplamda. Hikayesi de gayet güzel, tabii joel fanboyluğunu bırakıp olaylara tarafsız bakarsan. Kin tutmanın sana ve çevrende ki insanlara nasıl zarar verdiğini çok güzel işleyen bir oyun.

TLOU serisini nedense eğlenmek için değil, ellie ve Joel'in hikayesini görmek için oynuyorum. Biraz zevk meselesi ve kabul 2. oyunu biraz sıkıcı gelebilir. Ama hikayesine düşkün olanlar için yine de iyi bir oyun.

TLOU part 2 bir noktada part 1'e göre daha fazla gerçekçilik ve hikaye öne sunarken maalesef aksiyon ve akıcılıktan biraz geri kalıyor. Seven severek oynarken, oyun keşfedenler sevmeyebilir.

Sonuç olarak; Zevkler ve renkler tartışılmaz hocam.

Bu arada abby'i seviyorum, twd'de ki negan karakteri gibi aynı. İlk oynadığım da nefret ettiğim ama zamanla ellie'den daha çok beğenmeye başladığım bir karakter.

2 hikaye olarak daha iyi bir çeşitliliğe sahip. 1.oyunda joel ellie ile joelin arkadaşlarına gidiyoruz oradan başka bir yere vs. derken oyun götürüyor. Ama yine de 1.nin hikayesi çok güzel. 2.oyunun gidişatı kötü. Senaristi kötü yaptığı için size kötü gelmiş. Yoksa hikaye olarak daha canlı bir hikayeye sahip.

Bende 2 sene once PlayStation'uma almıştım TLOU 2'yi. 7.5 saat bitsin diye oynadim ve aynisini hissettim hocam bence de ahim sahim bir gameplayi yok ama iki karakterin hikayesi güzel olmuş. Asla TLOU 1'in yerini tutamaz.

Hikaye hiç çekici gelmemişti zamanında da ama çıkınca bakayım dedim dediğiniz gibi oynamak için oynadım ama götürür diye düşündüm sabredip biraz daha gitmeli miyim? Ara sahne bol olmasını seviyorum zaten de.

maaşallah hocam ne diyeyim yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…