TLOU Part 1 1100 TL oldu!

Suçlusunun oyun yapımcıları olmadığını biliyorum ancak optimizasyonu rezaletin rezaleti olan bir oyuna 1100 TL veren olursa onun ben aklından şüphe ederim.

Yok hocam cidden öyle FitGirl repack çoğu yapımcıdan daha ünlü firma. Benim RX 6800 XT sistemede RDR God of War Call of Duty serileri indirdim oradan.

Katılıyorum. Oyuna paran yetmiyorsa ve oynamak istiyorsan, bir türlü köşeye atıp bir şey biriktirip bir PC toplamışsan korsan oynamana kimse karışamaz. Parası varken oyuna değer biçmeyip gidip o paraya başka bir şey alanlar varsa onlar emek hırsızıdır. Türkiye gibi 90%ı fakir olan bir ülkede korsan oynayana emek hırsızı gibi bakılması yanlış. FitGirl gibi firmaların oyunları çoğu zaman güvenli oluyor. 100% garanti güvenlik diye bir şey yok, orijinalin avantajlarından birisi zaten bu.

Oyundaki optimizasyon problemlerinin son durumu nedir bilgisi olan var mı acaba, oynanabilir seviyeye geldi mi artık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…