Ready2Die8 Decapat Katılım 26 Haziran 2023 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #1 The Last of Us Part 1 ve 2 alacağım, 2 bu hafta alacağım da part 1 indirime ne zaman gelir? Sizce alayim mi ya da beklesem mi bilemedim. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2025
The Last of Us Part 1 ve 2 alacağım, 2 bu hafta alacağım da part 1 indirime ne zaman gelir? Sizce alayim mi ya da beklesem mi bilemedim.
RashYper Centipat Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 326 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #2 Ready2Die8 dedi: The Last of Us Part 1 ve 2 alacağım, 2 bu hafta alacağım da part 1 indirime ne zaman gelir? Sizce alayim mi ya da beklesem mi bilemedim. Genişletmek için tıkla... Kral indirimi daha yeni bitti yeni zaten. Büyük ihtimalle Part 2 çıktığında indirime girer.
Ready2Die8 dedi: The Last of Us Part 1 ve 2 alacağım, 2 bu hafta alacağım da part 1 indirime ne zaman gelir? Sizce alayim mi ya da beklesem mi bilemedim. Genişletmek için tıkla... Kral indirimi daha yeni bitti yeni zaten. Büyük ihtimalle Part 2 çıktığında indirime girer.