Çözüldü TLOU part 1 format sonrası kalınan yerden nasıl devam edilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

bymfw4

Hectopat
Yer
Bayerische Motoren Werke AG
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GTX 1650 Ti M ---- İşlemci: AMD Ryzen 5 4600H ---- RAM: 16 GB ---- Kulaklık: Razer Blackshark V2 ---- Mouse: VXE Dragonfly R1 Pro ---- Gamepad: 8BitDo Ultimate 2.4G Hall Effect
RAM
16 GB
Ekran kartı
1650 Ti
Anakart
RO Stonic_RNS
İşlemci
Ryzen 5 4600H
Merhaba, TLOU part 1'i Epic Games'ten oynuyorum. Format atmıştım geçen PC'ye tekrar yükledim, oyunu baştan başlatmıştı. Şimdi tekrar format atmam gerekiyor. Formattan sonra nasıl kaldığım yerden devam ederim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba, TLOU part 1'i Epic Games'ten oynuyorum. Format atmıştım geçen PC'ye tekrar yükledim, oyunu baştan başlatmıştı. Şimdi tekrar format atmam gerekiyor. Formattan sonra nasıl kaldığım yerden devam ederim?
Kayıt dosyasını usb belleğe atın sonra kayıt yerşne geri atarsınız dosyalara.
C:\Users\sizinkullanıcıadınız\Saved Games\The Last of Us Part I buranın içindeki dosyaları al sonra geri atarsın buraya
C:\Users\sizinkullanıcıadınız\Saved Games\The Last of Us Part I buranın içindeki dosyaları al sonra geri atarsın buraya

Çözüm
1705592665678.png

Bu ikisini alıp geri atıyorum sonra değil mi?

Kesin olur mu, sıkıntı çıkmaz değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı