Epic Games TLOU Part 1 mi alınmalı RDR 2 mi?

Ahmet1283

Picopat
Daha fazla  
Epic Games'te indirim var. RDR2 mi almalıyım yoksa The Last of Us 1 mi? Kendi fikirlerinizi yazın.

Son düzenleyen: Moderatör:
RDR2 eğer hiç oynamadıysan. Ama yanına ek küçük oyunlar da aalıcaksan Last Of Us da alabilirsin daha ucuza.

Epic Games'te indirim var. RDR2 mi almalıyım yoksa The Last of Us 1 mi? Kendi fikirlerinizi yazın.

RDR2 kesinlikle ve kesinlikle. RDR2 daha uzun açık dünya ve hikayesi en iyilerinden. TLOU kesinlikle kötü oyun değil o da oynanmali fakat önce RDR

İkisini de 2'den fazla kez oynayıp bitirdim ve ben olsam RDR2 derim. TLOU 8-10 saat sürerken RDR2 sadece ana hikayesi 60-70 saat sürüyor. Eğlenceli yan görevlere de dalsan 100 saate çıkar.

Ben TLOUP1'i bitireli 3 gün oldu ben aşırı büyük bir haz aldım bence kesinlikle oynanması gereken bir oyun önce Last Of Us'ı sonra RDR'yi bitir.

Bence RDR 2 al. 200tl daha pahalı olsa da oynanış süresi çok uzun ama bunun da bir bedeli var ki oyun bazen yürüme simülasyonuna dönüşüyor. TLOU çok daha hızlı bir tempoya sahip fakat oynanış süresi çok daha kısa. Açıkçası 550tl'nin senin için çok önemi yoksa TLOU alıp yine keyfine bakarsın tek dezavantajı oynanış süresi bana göre

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı