Epic Games'te indirim var. RDR2 mi almalıyım yoksa The Last of Us 1 mi? Kendi fikirlerinizi yazın.
Epic Games'te indirim var. RDR2 mi almalıyım yoksa The Last of Us 1 mi? Kendi fikirlerinizi yazın.
Bence RDR 2 al. 200tl daha pahalı olsa da oynanış süresi çok uzun ama bunun da bir bedeli var ki oyun bazen yürüme simülasyonuna dönüşüyor. TLOU çok daha hızlı bir tempoya sahip fakat oynanış süresi çok daha kısa. Açıkçası 550tl'nin senin için çok önemi yoksa TLOU alıp yine keyfine bakarsın tek dezavantajı oynanış süresi bana göreEpic Games'te indirim var. RDR2 mi almalıyım yoksa The Last of Us 1 mi? Kendi fikirlerinizi yazın.
İkiside güzel ancak bana göre TLOU part 1 daha iyi geliyor ama bu kişisel mesele. Eğer uzun süreli açık dünya hikayeli istiyorsanız RDR 2, ben düz gidicem ama yine hikaye olsun derseniz TLOU part 1.Epic Games'te indirim var. RDR2 mi almalıyım yoksa The Last of Us 1 mi? Kendi fikirlerinizi yazın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.