Epic Games TLOU Part 1 mi alınmalı RDR 2 mi?

RDR2 TLOU'ya göre daha çok ve sık indirim alıyor, key sitelerinde de uyguna bulunabiliyor, fakat TLOU şu an Epic'te çok güzel indirim almışken değerlendirin derim, iki oyunu kıyaslayacak olsak ikisi de iyi olunlar olmasına rağmen RDR2 derdim fakat söylediğim mantıkta düşünürseniz önceliği TLOU'ya verin derim.

Kimisi ilk Last Of Us'ı bitir sonra RDR'yi, kimisi de ilk RDR'yi bitir sonra Last Of Us'ı diyor. TLOU, RDR'ye kıyasla hikayesel olarak daha çok çeker kendine. Ancak RDR 2 sadece hikaye sunmakla kalmıyor aynı zamanda açık dünya ve çeşitli şeyler sunuyor. Burada kişisel tercihin devreye giriyor belki tür olarak iki oyundan birini sevmezsin diğerini daha çok seversin ona yönelirsin. Uzun uzun oynayacak oyun arıyorsan tabii ki RDR 2. Konusuna göre hikayesinden keyif alayım diyorsan da TLOU.

Epic Games'te indirim var. RDR2 mi almalıyım yoksa The Last of Us 1 mi? Kendi fikirlerinizi yazın.

RDR 2'yi hiç sevmedim 2 saat zor katlandım sonra sildim ama TLOU 1 beni kendine aşık etti. İkisi de aynı türden oyun değiller sevdiğiniz türler hangisiyse onu alın. Ben TLOU alırdım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı