yoğurtlu makarna Femtopat Katılım 29 Ağustos 2025 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Ekim 2025 #1 RAM 32 GB SSD veya HDD modeli 1TB Ekran kartı Nvidia RTX 5050 İşlemci Intel Core i13500HX İlk defa TLOU part 1 indirdim her şey akıcı, FPS güzel ama saç grafikleri spagetti gibi Bir yerde yanlışlık yapiyor olabilir miyim? Değiştirmem gereken bir ayar mı var ya da dlc mi indirmeliyim?
İlk defa TLOU part 1 indirdim her şey akıcı, FPS güzel ama saç grafikleri spagetti gibi Bir yerde yanlışlık yapiyor olabilir miyim? Değiştirmem gereken bir ayar mı var ya da dlc mi indirmeliyim?
5 582234 Hectopat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 246 3 Ekim 2025 #2 yoğurtlu makarna dedi: İlk defa TLOU part 1 indirdim her şey akıcı, FPS güzel ama saç grafikleri spagetti gibi Bir yerde yanlışlık yapiyor olabilir miyim? Değiştirmem gereken bir ayar mı var ya da DLC mi indirmeliyim? Genişletmek için tıkla... Oyun ilk açılırken sağ altta gölgelendiriciler indiriliyor diye bir bildirim çıkması lazım onu bekleyin. Artı 0 Eksi
yoğurtlu makarna dedi: İlk defa TLOU part 1 indirdim her şey akıcı, FPS güzel ama saç grafikleri spagetti gibi Bir yerde yanlışlık yapiyor olabilir miyim? Değiştirmem gereken bir ayar mı var ya da DLC mi indirmeliyim? Genişletmek için tıkla... Oyun ilk açılırken sağ altta gölgelendiriciler indiriliyor diye bir bildirim çıkması lazım onu bekleyin.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 37.001 Makaleler 60 Çözümler 839 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2025 #3 Oyunk korsan değil değil mi ? Oyunu Nvidia GPU ile açtığına emin ol ve oyun içi grafik ayarlarını kontrol et. Artı 0 Eksi
Oyunk korsan değil değil mi ? Oyunu Nvidia GPU ile açtığına emin ol ve oyun içi grafik ayarlarını kontrol et.
KS KS yoğurtlu makarna Femtopat Katılım 29 Ağustos 2025 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Ekim 2025 #4 582234 dedi: Oyun ilk açılırken sağ altta gölgelendiriciler indiriliyor diye bir bildirim çıkması lazım onu bekleyin. Genişletmek için tıkla... İndirdim hepsini hocam ama değişmedi. claus dedi: Oyunk korsan değil değil mi ? Oyunu Nvidia GPU ile açtığına emin ol ve oyun içi grafik ayarlarını kontrol et. Genişletmek için tıkla... Yok hocam korsan değil, dediklerinin hepsi tamam, eksik bir yer var herhalde kontrol ederim tekrardan. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ekim 2025 Artı 0 Eksi
582234 dedi: Oyun ilk açılırken sağ altta gölgelendiriciler indiriliyor diye bir bildirim çıkması lazım onu bekleyin. Genişletmek için tıkla... İndirdim hepsini hocam ama değişmedi. claus dedi: Oyunk korsan değil değil mi ? Oyunu Nvidia GPU ile açtığına emin ol ve oyun içi grafik ayarlarını kontrol et. Genişletmek için tıkla... Yok hocam korsan değil, dediklerinin hepsi tamam, eksik bir yer var herhalde kontrol ederim tekrardan.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.438 Makaleler 3 Çözümler 87 3 Ekim 2025 #5 Ekran görüntüsü atar mısın? FSR/DLSS açıksa ondan olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS yoğurtlu makarna Femtopat Katılım 29 Ağustos 2025 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Ekim 2025 #6 Maxtoric dedi: Ekran görüntüsü atar mısın? FSR/DLSS açıksa ondan olabilir. Genişletmek için tıkla... Oyunda biraz ilerleyince kendiliginden duzeldi ne oldu anlamadim ama sağ olasin yine de hocam Artı 0 Eksi
Maxtoric dedi: Ekran görüntüsü atar mısın? FSR/DLSS açıksa ondan olabilir. Genişletmek için tıkla... Oyunda biraz ilerleyince kendiliginden duzeldi ne oldu anlamadim ama sağ olasin yine de hocam