Ensar5634 Femtopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #1 Takip edenler anlamıştır oyun bugün 8'de gelecekti ön sipariş de vermiştim neden böyle bir şey oldu şimdi, neden çıkmadı oyun PC'ye? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2025
Takip edenler anlamıştır oyun bugün 8'de gelecekti ön sipariş de vermiştim neden böyle bir şey oldu şimdi, neden çıkmadı oyun PC'ye?
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.907 Makaleler 2 Çözümler 453 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #2 The Last of Us™ Part II Remastered çıkış yaptı! Ön yükleme yapmıştım şu an dosyalar çıkartılıyor. Biter bitmez gireceğim. Optimizasyonla alakalı bir sıkıntı var mı yok mu belirtirim? Tamam hocam bekliyoruz sistemini de belirtirsen iyi olur. www.technopat.net Çıkış yaptı, tam vaktinde çıkmayabiliyor. Artı 0 Eksi
The Last of Us™ Part II Remastered çıkış yaptı! Ön yükleme yapmıştım şu an dosyalar çıkartılıyor. Biter bitmez gireceğim. Optimizasyonla alakalı bir sıkıntı var mı yok mu belirtirim? Tamam hocam bekliyoruz sistemini de belirtirsen iyi olur. www.technopat.net Çıkış yaptı, tam vaktinde çıkmayabiliyor.
S Searchingfor Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 189 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #3 Ensar5634 dedi: Takip edenler anlamıştır oyun bugün 8'de gelecekti ön sipariş de vermiştim neden böyle bir şey oldu şimdi, neden çıkmadı oyun PC'ye? Genişletmek için tıkla... Epic'ten ön sipariş ile almıştım saat 20.00'da başladım indirmeye. Artı 0 Eksi
Ensar5634 dedi: Takip edenler anlamıştır oyun bugün 8'de gelecekti ön sipariş de vermiştim neden böyle bir şey oldu şimdi, neden çıkmadı oyun PC'ye? Genişletmek için tıkla... Epic'ten ön sipariş ile almıştım saat 20.00'da başladım indirmeye.
univac Centipat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 600 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #4 Steam sayfası çökmüş. Artı 0 Eksi