Yuii Megapat Katılım 21 Ekim 2016 Mesajlar 491 Çözümler 3 4 Nisan 2025 #1 İnternette yoktur diye buraya yazdım. Satın alan, oynayan arkadaşlar save dosyası atabilirse çok sevinirim, en baştan başlamak istemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2025
İnternette yoktur diye buraya yazdım. Satın alan, oynayan arkadaşlar save dosyası atabilirse çok sevinirim, en baştan başlamak istemiyorum.
SimonFive Hectopat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 1.948 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 5070TI 16gb - AMD RYZEN 5 7600X 32GB RAM- 2TB M2 SSD - Asus Prime B650M-R Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #2 Yuii dedi: İnternette yoktur diye buraya yazdım. Satın alan, oynayan arkadaşlar save dosyası atabilirse çok sevinirim, en baştan başlamak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Anlamadım ne istiyorsunuz şuan? Hangi bölümün save'ini istiyorsunuz?
Yuii dedi: İnternette yoktur diye buraya yazdım. Satın alan, oynayan arkadaşlar save dosyası atabilirse çok sevinirim, en baştan başlamak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Anlamadım ne istiyorsunuz şuan? Hangi bölümün save'ini istiyorsunuz?
Ramiz Yıldırım Attopat Katılım 2 Nisan 2025 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #3 Bu site Sadece bu sitede var. Ne kadar güvenli bilmiyorum.
Yuii Megapat Katılım 21 Ekim 2016 Mesajlar 491 Çözümler 3 4 Nisan 2025 #4 SimonFive dedi: Anlamadım ne istiyorsunuz şu an? Hangi bölümün Save'ini istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Fark etmez hocam en baştan başlamayayım yeter baydı çünkü. Ramiz Yıldırım dedi: Bu site sadece bu sitede var. Ne kadar güvenli bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... PS için hocam bu. 2020 de açılmış konu.
SimonFive dedi: Anlamadım ne istiyorsunuz şu an? Hangi bölümün Save'ini istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Fark etmez hocam en baştan başlamayayım yeter baydı çünkü. Ramiz Yıldırım dedi: Bu site sadece bu sitede var. Ne kadar güvenli bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... PS için hocam bu. 2020 de açılmış konu.
Ramiz Yıldırım Attopat Katılım 2 Nisan 2025 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #5 Yuii dedi: Fark etmez hocam en baştan başlamayayım yeter baydı çünkü. PS için hocam bu. 2020 de açılmış konu. Genişletmek için tıkla... Şuanda bir save dosyası yok gibi pcye geleli çok olmadığı için.
Yuii dedi: Fark etmez hocam en baştan başlamayayım yeter baydı çünkü. PS için hocam bu. 2020 de açılmış konu. Genişletmek için tıkla... Şuanda bir save dosyası yok gibi pcye geleli çok olmadığı için.
akiralxv Femtopat Katılım 4 Nisan 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Nisan 2025 #6 Yuii dedi: İnternette yoktur diye buraya yazdım. Satın alan, oynayan arkadaşlar save dosyası atabilirse çok sevinirim, en baştan başlamak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Old - Google Drive steamden birinden buldum ben bunu kullanıyorum. benim degil. ama complete save yani
Yuii dedi: İnternette yoktur diye buraya yazdım. Satın alan, oynayan arkadaşlar save dosyası atabilirse çok sevinirim, en baştan başlamak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Old - Google Drive steamden birinden buldum ben bunu kullanıyorum. benim degil. ama complete save yani
Yuii Megapat Katılım 21 Ekim 2016 Mesajlar 491 Çözümler 3 6 Nisan 2025 #7 akiralxv dedi: Old - Google Drive Steam'den birinden buldum ben bunu kullanıyorum. Benim degil. Ama Complete save yani. Genişletmek için tıkla... Çok sağ ol.
akiralxv dedi: Old - Google Drive Steam'den birinden buldum ben bunu kullanıyorum. Benim degil. Ama Complete save yani. Genişletmek için tıkla... Çok sağ ol.