Onurrr123 Femtopat Katılım 5 Ağustos 2025 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #11 Herolynx53 dedi: Tür olarak birbirinden çok farklı oyunlar. Beğenip beğenmemen senin zevkine kalmış bir durum. Genişletmek için tıkla... Ben ilk yüklediğimde 10 dakika sonra hemen çıkmıştım sıkılıp sonra oyun açılıyor mu?
Herolynx53 dedi: Tür olarak birbirinden çok farklı oyunlar. Beğenip beğenmemen senin zevkine kalmış bir durum. Genişletmek için tıkla... Ben ilk yüklediğimde 10 dakika sonra hemen çıkmıştım sıkılıp sonra oyun açılıyor mu?
Herolynx53 Decipat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 1.013 Çözümler 3 Yer Bayou La Batre, Alabama Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #12 Onurrr123 dedi: Ben ilk yüklediğimde 10 dakika sonra hemen çıkmıştım sıkılıp sonra oyun açılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Yani türü sevip sevmemenle alakalı Witcher serisini bana hitap etmediği için oynamadım. Ama bir şans verebilirsin. The Forest'ı soruyorsan eğer tek başına sarmaz arkadaş grubun var ise eğlenceli olacaktır.
Onurrr123 dedi: Ben ilk yüklediğimde 10 dakika sonra hemen çıkmıştım sıkılıp sonra oyun açılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Yani türü sevip sevmemenle alakalı Witcher serisini bana hitap etmediği için oynamadım. Ama bir şans verebilirsin. The Forest'ı soruyorsan eğer tek başına sarmaz arkadaş grubun var ise eğlenceli olacaktır.
Y yaboxo4824 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 1.255 Çözümler 4 29 Ağustos 2025 #13 Dünyanın en iyi oyunu olan Witcher 3'ü oynamanızı kesinlikle tavsiye ederim