TLOU tarzı oyun önerisi

berco_kt

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba .uzun zamandır 2 3 yıldır Valorant ve PUBG Mobile oynuyorum. FPS oyunlarına bayılıyordum ama artık zevk vermemeye başladı. Tek başıma asla oynamiyorum. Hikaye oyunu olarak RDR Uncharted TLOU denedim ama sadece TLOU hoşuma gitti. TLOU gibi oyun önerir misiniz? Hikayeli oyunlara başlamak istiyorum ama bazı oyunların görevleri gerçekten çok sıkıcı oluyor.

Merhaba. Uzun zamandır 2 3 yıldır Valorant ve PUBG Mobile oynuyorum. FPS oyunlarına bayılıyordum ama artık zevk vermemeye başladı. Tek başıma asla oynamiyorum. Hikaye oyunu olarak RDR Uncharted TLOU denedim ama sadece TLOU hoşuma gitti. TLOU gibi oyun önerir misiniz? Hikayeli oyunlara başlamak istiyorum ama bazı oyunların görevleri gerçekten çok sıkıcı oluyor.

Detroit oynamalısın hikayeli oyun ama tarz olarak TLOU'dan farklı ama kesinlikle öneririm.

Beyond Two Souls öneririm eski oyun ama grafikleri hala idare eder Detroit ile aynı yapımcının oyunu onu da öneriyorum o zaten çok iyi, benim dediğim de seçimli güzel oyun TLOU seven biriyim sevdim yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı