Part I Part II'den çok daha iyi kesinlikle değer.Merhaba TLOU P2 oynayıp bitirdim ama 1.oyununu azıcık oynayabildim. Şimdi aklımda alma düşüncesi de var. Sizce 600 TL'ye değer mi?
Merhaba TLOU P2 oynayıp bitirdim ama 1.oyununu azıcık oynayabildim. Şimdi aklımda alma düşüncesi de var. Sizce 600 TL'ye değer mi?
Zamanında PlayStation 4 kullanırken arkadaşımın hesabında bitirmiştim. Kesinlikle harika bir oyun ama bana sorarsan hiçbir oyun o paraya değmez.
Part 1 daha güzel alınır kesinlikle.Merhaba TLOU P2 oynayıp bitirdim ama 1.oyununu azıcık oynayabildim. Şimdi aklımda alma düşüncesi de var. Sizce 600 TL'ye değer mi?
600 TL verme ancak 450 TL verip vermemek sana kalmış.Merhaba TLOU P2 oynayıp bitirdim ama 1.oyununu azıcık oynayabildim. Şimdi aklımda alma düşüncesi de var. Sizce 600 TL'ye değer mi?
Part I Part II'den çok daha iyi kesinlikle değer.
Alın bence hocam çünkü zam gelebilme ihtimali var çıktıktan sonra.
Zamanında PlayStation 4 kullanırken arkadaşımın hesabında bitirmiştim. Kesinlikle harika bir oyun ama bana sorarsan hiçbir oyun o paraya değmez.
Öneri ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.Part 1 daha güzel alınır kesinlikle.
Eyvallah hocam.600 TL verme ancak 450 TL verip vermemek sana kalmış.
The Last of Us 450 TL!
Oyun ön sipariş, 3 Mart 2023'te çıkış yapacak. Bildiğiniz üzere dizi çıktıktan sonra The Last of Us satışları ciddi anlamda yükseldi, gelen Steam zamlarınıda biliyorsunuz almayı düşünen varsa acele etsin. Fiyat bır tık yüksek gelebilir ama oyunu severseniz rahat 3-4 kere bitirirsiniz...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.