artin.rad.ra Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2025 #1 Oyunu indirdim, gölgelendirmeler kuruldu fakat sonra bozulduğu için silip tekrar kurmak istiyorum ama belgeler kısmından shader cache dosyasını silmek için bulamadım. Oyunun save dosyası nereye kayıtlı? Shader cache nasıl sileceğiz? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ekim 2025
Oyunu indirdim, gölgelendirmeler kuruldu fakat sonra bozulduğu için silip tekrar kurmak istiyorum ama belgeler kısmından shader cache dosyasını silmek için bulamadım. Oyunun save dosyası nereye kayıtlı? Shader cache nasıl sileceğiz?
aleksmc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 2.408 Makaleler 4 Çözümler 8 9 Ekim 2025 #2 C:\Users\...\Saved Games
artin.rad.ra Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2025 #3 shader cache hakkında hiçbir şey bulamadım aleksmc dedi: C:\Users\...\Saved Games Genişletmek için tıkla... Shader cache hakkında hiçbir şey bulamadım. aleksmc dedi: C:\Users\...\Saved Games. Genişletmek için tıkla...
shader cache hakkında hiçbir şey bulamadım aleksmc dedi: C:\Users\...\Saved Games Genişletmek için tıkla... Shader cache hakkında hiçbir şey bulamadım. aleksmc dedi: C:\Users\...\Saved Games. Genişletmek için tıkla...
aleksmc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 2.408 Makaleler 4 Çözümler 8 9 Ekim 2025 #4 Shader cache için C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\Common\thelastofuspart1\Build\pc\main Eğer oyun korsansa da oyuna sağ tıkla dosya konumunu aç build-pc-main in içinde.
Shader cache için C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\Common\thelastofuspart1\Build\pc\main Eğer oyun korsansa da oyuna sağ tıkla dosya konumunu aç build-pc-main in içinde.
artin.rad.ra Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2025 #5 yok korsan değil ama dediğini yaptım belgeler oyunun dosyalarında olmuyor
aleksmc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 2.408 Makaleler 4 Çözümler 8 9 Ekim 2025 #6 Shader cache oyun dosyasının içinde bulunur oyunu silersen o da silinir..
artin.rad.ra Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2025 #7 tamam peki var diyelim ama içerisinde öyle bir dosya bulamadım eğer oyun sende kurulaysa sende göz at derim aleksmc dedi: Shader cache oyun dosyasının içinde bulunur oyunu silersen o da silinir.. Genişletmek için tıkla...
tamam peki var diyelim ama içerisinde öyle bir dosya bulamadım eğer oyun sende kurulaysa sende göz at derim aleksmc dedi: Shader cache oyun dosyasının içinde bulunur oyunu silersen o da silinir.. Genişletmek için tıkla...