Çınar855 Femtopat Katılım 3 Ocak 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #1 İtemsatış'tan aldığım TLOU2 bu hatayı veriyor. Oyuna giremiyorum İtemsatış'tan aldığımdan kaynaklıdır diye düşünmüyorum. Sanırım başkalarında da oluyormuş. Bu sorun nasıl geçer? Sistem özelliklerim: 4060 Ti 8 GB. i3 13th. 32 GB RAM.
İtemsatış'tan aldığım TLOU2 bu hatayı veriyor. Oyuna giremiyorum İtemsatış'tan aldığımdan kaynaklıdır diye düşünmüyorum. Sanırım başkalarında da oluyormuş. Bu sorun nasıl geçer? Sistem özelliklerim: 4060 Ti 8 GB. i3 13th. 32 GB RAM.
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 4.004 Makaleler 2 Çözümler 463 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #2 Ekran kartı driverini DDU ile kaldırıp güncel olanı kurun. Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi Artı 0 Eksi
KS KS Çınar855 Femtopat Katılım 3 Ocak 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #3 Yutka46 dedi: Ekran kartı driverini DDU ile kaldırıp güncel olanı kurun. Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi Genişletmek için tıkla... Yaptım ama olmadı, her şeyi denedim, olmuyor. Girmiyor oyuna.Başka bilmediğim bi çözümü varmıdır? Artı 0 Eksi
Yutka46 dedi: Ekran kartı driverini DDU ile kaldırıp güncel olanı kurun. Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi Genişletmek için tıkla... Yaptım ama olmadı, her şeyi denedim, olmuyor. Girmiyor oyuna.Başka bilmediğim bi çözümü varmıdır?