Çözüldü Tlpar T7 V20 ile 2K veya 4K video çekmek mümkün mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Optisyen

Decapat
Daha fazla  
Merhaba ben oynadığım oyunların videosunu çekmeye yeni başladım. Herhangi bir program ya da alet edavat kullanmıyorum. Bilgisarim laptop Monster'in Tulpar T7 v20.4 serisi. Çektigim oyun videoları YouTube'da en fazla 1080p oluyor ama ben 1440 p veya 4K dediğimiz 2160 p video çekmek istiyorum. Nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oyun performansını düşürür laptopta ama 2K bir monitör alıp deneyebilirsin o şekilde çekebilirsin
Oyun çözünürlüğün 2K olmalı çekebilmen için
Bir de NVIDIA Denetim Masası'ndan laptopunu DSR sayesinde sanal olarak 2K ya veya 4K upscaling edebilirsin öyle yapınca oyunlarda da 2K veya 4K aktif olacak ve video cekebileceksin
Rtx 4060 ile 2k veya 4k oyun kaydı mümkün değil veya aşırı düşük fps olur hocam.

Oyun performansını düşürür laptopta ama 2K bir monitör alıp deneyebilirsin o şekilde çekebilirsin
Oyun çözünürlüğün 2K olmalı çekebilmen için
Bir de NVIDIA Denetim Masası'ndan laptopunu DSR sayesinde sanal olarak 2K ya veya 4K upscaling edebilirsin öyle yapınca oyunlarda da 2K veya 4K aktif olacak ve video cekebileceksin

Çözüm

Deneyeceğim teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…